Oyuncuların Hayranlarına Şok! Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı Ortaya Çıktı!

Oyuncuların Hayranlarına Şok! Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı Ortaya Çıktı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı başrolleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşk yaşıyor. Eda ve Serkan karakterlerinin gerçek hayatta da aşk yaşaması hayranlarını sevindirdi. Sevgili olduklarını bu paylaşımlarla duyurdular...

Bir süredir aralarında aşk iddiaları dönen ancak arkadaş olduklarını samimi bir şekilde söyleyen Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan ve Eda karakterlerini canlandıran ikilinin birlikte tatilde olduğu bilinmekteydi. Son günlerde Maldivler'de tatil yapan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, birbirlerinin fotoğraflarını çekerek paylaşıyordu. Şimdi ise gerçek ortaya çıktı. Aralarındaki aşkı itiraf ederek aslında büyük bir olayı itiraf etmiş oldular. 

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Sevgili Oldu!

İki başarılı oyuncunun Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı başladığından bu yana sevgili oldukları iddia ediliyordu. Ancak ikili her türlü iddiayı reddederek arkadaş olduklarını açıklamışlardı. Aradan geçen ayların sonunda beraber tatil yaparken aşklarını itiraf ettiler. Sosyal medya üzerinden yaptıkları samimi paylaşımlarla aşk yaşadıkları ortaya çıktı. İkilinin beraber olduğu belli olunca da hayranları büyük bir sevinç gösterisinde bulundu.

el-ele-goruntulenen-hande-ercel-ve-kerem-bursin-14096158-7291-m.jpg

Hayranları Bu Anı Bekliyordu!

Sen Çal Kapımı dizisini izleyen hayranlar, Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in aşklarını duyurmasını heyecanla bekliyordu. Aralarında bir şeyler yaşandığını hissettiklerini belirten paylaşımlarda bulunuyorlardı. Özellikle de ikilinin hayran sayfaları bu konuda sevgili yakıştırması yapmaktan çekinmiyorlardı. Son olarak Bürsin ve Erçel'in fotoğraf paylaşması sonucunda aşk müjdesi de verildi. 

Kerem Bürsin'in Annesi de Yorum Attı!

Kerem Bürsin'in annesi, Hande Erçel'in fotoğrafına nazar boncuğu emojisi koyarak ikilinin arasındaki aşkı tasdiklemiş oldu. Aralarında yaşanan sevgi fırtınası da artık herkes tarafından biliniyor. Gündeme bomba gibi düşen aşk iddialarının gerçek çıkması herkesi derinden etkiledi. İkiliden sevgili olduklarına dair bir açıklama veya aşklarıyla ilgili yeni gelişmelerin paylaşılması bekleniyor.

el-ele-goruntulenen-hande-ercel-ve-kerem-bursin-14096158-3610-m.jpg

1 Yıldır İnkar Ediyorlardı

1 yıla yakın zamandır aralarındaki ilişkiyi inkar eden ikilinin artık sevgilerini belli etme konusunda bir çekincelerinin olmadığı görüldü. Aşklarını doyasıya yaşamaya devam ediyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber daha çok konuşulacak.