Okan Bayülgen'in Programında Çorap Skandalı! Seda Sayan Ayaklarını Gösterdi!

Okan Bayülgen'in Programında Çorap Skandalı! Seda Sayan Ayaklarını Gösterdi!

Okan Bayülgen ve Seda Sayan arasındaki sohbet dikkat çekti. Bayülgen'in programına katılan Sayan, bu hamlesiyle birlikte adından söz ettiriyor. Öyle ki ikilinin çorap tartışmasının neden bu kadar çok konuşulduğu ortaya çıktı.

Okan Bayülgen'in programına katılan Seda Sayan,bacaklarını masaya uzattı ve programa çorapsız geldiğini söyledi. İkili arasındaki diyalogtan sonra çeşitli gelişmeler yaşandı. Peki ya bizleri güncel olarak neler beklemekte? Merak edilenlerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte neler yaşanacağı da ortaya çıktı.

Seda Sayan'ı Eleştirmişti

Okan Bayülgen, Seda Sayan'ı çoraplarından ötürü eleştirmişti ve yaz aylarında neden çorap giydiğini sormuştu. Bu gelişmeden sonra yaşananlar ise şaşırttı. Seda Sayan ise yaptığı açıklama ile gündeme geldi.

Çorap İçin Kültür Demişti

Seda Sayan ise gelen yorumlardan sonra açıklama yapma ihtiyacı hissederek "Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustosta giydiğim çoraptan dolayı hanımefendilerden "Helal olsun" diyenler duydum. Bu başka bir şeydir. Mesela bu kraliyet ailesinde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur." demişti.