O Ses Türkiye'de Hadise Bombası Patladı! Hadise O Ses Türkiye'deki Yerini Aldı..

O Ses Türkiye'de Hadise Bombası Patladı! Hadise O Ses Türkiye'deki Yerini Aldı..

TV8 programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı konukları ve jüri üyeleri duyuruldu. Hadise ve Ebru Gündeş programda olacak mı? Acun Ilıcalı ikiliyi ikna etmeyi başardı mı? İşte 31 Aralık 2022'de yayınlanacak yılbaşı programında son durum...

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2022'de yayınlanacağı biliniyor. Yılbaşı özel programında hangi jüri üyeleri olacak? Hadise ve Ebru Gündeş arasındaki çekişmeden ötürü ikiliden biri için karar verileceği düşünülüyordu. Dolayısıyla bu ismin kim olacağı konusunda büyük bir tartışma hakim. Sosyal medyada kullanıcıların bir kısmı Hadise'nin olması gerektiğini düşünürken bir kısmı ise Ebru Gündeş'i düşünmekteydi.

O Ses Türkiye'de Kimler Olacak?

O Ses Türkiye Jüri üyesi olarak Hadise olacak mı çok merak ediliyor. Ancak Ebru Gündeş ile anlaşma sağlandı. Öte yandan Yıldız Tilbe, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan da programdaki yerini alacak. Oldukça eğlenceli bir program olması bekleniyor. Dolayısıyla O Ses Türkiye'deki bu bölümün reyting rekorları kırması da muhtemel.

Acun Ilıcalı İstedi!

Söz konusu TV8 programındaki jüri üyeleri ile bizzat Acun Ilıcalı'nın görüştüğü ve programa katılmaları konusunda ısrarcı olduğu iddia ediliyor. Bakalım O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2022 programı sevilecek mi?