O Ses Türkiye Yılbaşına Özel Programına Atılacak Olan Aşıklar Belli Oldu!

O Ses Türkiye Yılbaşına Özel Programına Atılacak Olan Aşıklar Belli Oldu!

O Ses Yılbaşı çekimlerinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı! O Ses Yılbaşı bu sene bomba gibi geçecek! Bunun nedeni ise eski aşıklardan aşk yaşanıldığı iddiaları ile gündeme gelen bir çok kişi O Ses Yılbaşında yer alacak! O Ses Yılbaşı Murat Boz yeni aşkı!

Aytaç Şaşmaz'ın O Ses Yılbaşı yarışmacıları arasında yer aldığı açığa çıktı. Yarışmada Şaşmaz eski sevgilisi Cemre Baysel ile de pişti olacak. Geçmiş olduğumuz aylarda sessiz sedasız ayrılmış olan ikilinin küs olmadıkları da öğrenildi.

O Ses Yılbaşı Yarışmacılarında Hangi İsimler Yer Alıyor?

Birsen Altuntaş'ın haberine bakacak olursak; O Ses Yılbaşı programının çekimleri hafta sonu olacak. Yarışmaya Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Hazal Subaşı, Eser ve Berfu Yenenler, Cemal Can, Danla Biliç, Aslıhan Malbora ve Ayça Ayça Ayşin Turan’ın katılacak olduğu açığa çıktı.

Yarışmanın kadrosunda bunun yanı sıra Darmaduman dizisinin Evren'i Aytaç Şaşmaz'ın da olduğu bilgisi geldi. Şaşmaz dizide rol arkadaşı Aslıhan Malbora ile beraber yarışacak.

Bu durum ilginç bir tesadüfü de beraberine getiriyor. Yarışmada Şaşmaz eski sevgilisi Cemre Baysel ile de pişti olacak gibi duruyor. Geçen aylarda sessiz sedasız ayrılmış ikilinin de küs olmadığını öğrendik.

Yarışmaya bunun yanı sıra Murat Boz ile adının aşk dedikodularına karışmış olduğu Ayça Ayşin Turan'ın da katılacak olması ile birlikte bu seneki O Ses Yılbaşı magazin anlamında bol bol malzemeye sahne olacak gibi gözüküyor.