Nihat Doğan'ın İflas mı Etti? Yaptığı Yatırımdan Büyük Zarar Etti!

Nihat Doğan'ın İflas mı Etti? Yaptığı Yatırımdan Büyük Zarar Etti!

Nihat Doğan'dan gelen haber ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Güncel olarak bizleri başka neler beklemekte? Çeşitli detaylarla birlikte bilinmeyenlere değineceğiz. Öyle ki sizler de merak edilenlere bu sayede erişebilirsiniz. 5 milyon TL'ye güzellik merkezi açan Nihat Doğan, işyerini apar topar kapattı.

Nihat Doğan, son zamanlarda Arezoo Gharlar ile yaptığı evlilik ve baba olacağı haberleriyle gündeme geliyor. Dolayısıyla paylaşılan bu detayla birlikte bizleri başka nelerin beklediği de yanıtlanacak. Ünlü türkücü ve sunucunun güzellik merkezi açtığını biliyorduk. Ünlü isimlerin katılımı ile düzenlenen açılıştan sonra yaptığı yatırımlar hakkında konuştuğu belirtilen Doğan, büyük zarar ettiğini ifade etti.

Yatırımları Boşa mı Gitti?

Nihat Doğan'ın yatırımlarının boşa gittiği ve bu noktada büyük sorunlar yaşadığı ifade ediliyor. Dolayısıyla bu yüzden ne gibi gelişmelerin bizleri beklediği de yanıt bulacak. Yaptığı yatırımın miktarını duyanlar ise şok üstüne şok yaşıyor. Kendisinin güzellik merkezi açtıktan sonra kısa süre içerisinde kapatması dikkat çekti.

5 Milyon TL Ödemiş!

İddialara göre Nihat Doğan'ın 5 milyon TL'lik bir ödemeyi güzellik merkezi için kullandığı belirtildi. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini yanıtlayacağız. Bu haberden sonra herkes şok oldu kaldı. Çünkü kimse böyle bir detayı beklemiyordu. Söz konusu gelişme ile beraber Nihat Doğan'dan gelen haber çok konuşulacağa benziyor. Sizler de güncel olarak çeşitli bilgilere erişebileceksiniz.