Neslihan Atagül Ekranlara Geri mi Dönüyor? Yetenekli Oyuncu Açıkladı!

Neslihan Atagül Ekranlara Geri mi Dönüyor? Yetenekli Oyuncu Açıkladı!

20 Ağustos 1992 tarihinde doğan Neslihan Atagül, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Neslihan Atagül'ün boyu 1.69 kilosu 53’tür. Güzel oyuncunun burcu aslan, göz rengi yeşil, saç rengi kumraldır.

Kadir doğulu ile evli olan Neslihan Atagül evcil hayvanları çok sevdiğini söyledi. Evinde 2 tane köpeği var. Neslihan Atagül'ün annesi Beyaz Rus, babası Çerkez kökenlidir. İlkay Atagül adında bir de erkek kardeşi var. 2016 yılında aynı sektörde yer aldığı Kadir Doğulu ile evlendi.

“Oyuncu olmak hayalimdi fakat şöhret olmanın hayalini kurmadım hiç”

“Oyuncu olmak hayalimdi fakat şöhret olmanın hayalini kurmadım hiç” diyen Neslihan Atagül, oyuncu olmaya küçük yaşta karar verdiğini, 13 yaşına geldiğinde bir ajansa kayıt olduğunu söyledi. Sözlerine devam eden Atagül, “ajansı aradım sonra annemle konuşup nasıl bir yol çizmemiz gerektiği konusunda yardım aldım.

Anneme oyuncu olmak istediğimi ve geç kalmak istemediğimi söyledim. Ailem bana 13 yaşında destek oldu, güvendi, inandı. Güven duygusunu onların verdiği sevgiden öğrendim. 14 yaşında girip 18 yaşında oynadığım ‘Yaprak Dökümü’ dizisi benim için bir deneyim oldu.

O dönem yaptığım şeyin üstüne koymak istiyordum, oyunculuğumu insanlara göstermek istiyordum ama şöhret hayalini hiç kurmadım” dedi.

Neslihan Atagül’ün eğitim hayatı

Neslihan Atagül’ün eğitim hayatı. Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

neslihan.jpg

Televizyon sektöründe ilk adımlar

Televizyon sektöründe ilk adımlar. Televizyon sektörüne 2006 yılında ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde canlandırdığı ‘Deniz’ karakterine hayat veren Neslihan Atagül, ‘Şirin Bakırcı’ karakteri ile ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde dikkatleri üzerine çekti.

Güzel oyuncunun ilk sinema filmi ise ‘Nihat Durak’ ‘İlk Aşk’

Samimi, heyecanlı ve doğal bir Neslihan Atagül…

Samimi, heyecanlı ve doğal bir Neslihan Atagül… Neslihan Atagül, kendini enerjik, heyecanlı, disiplinli, çalışkan, doğal, samimi, coşkulu olarak tanımlıyor.

Boş vakitlerini gezmeye ayırdığını söyleyenler Neslihan Atagül, işine ara verdiği zaman yapmak istediği ne varsa yaptığını anlattı.

Sözlerini sürdüren Atagül “benim için önemli olan sağlık. Sağlığımı kaybetmekten her zaman korkarım, burnum aksa bile şimdi ne yapacağım korkusu kapılarım. Çünkü yaptığı meslekte sesimin değişmemesi, burnumun akmaması ve kızarması lazım. Bundan dolayı kaliteli beslenmeye çok dikkat ederim. Uyku düzeni de benim için çok önemli” diyerek bir şeylerin sevgi ile yaptığını, arada sevgi olunca her şeyin daha kolay ilerlediğini dile getirdi.