Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Başörtüsü Taktı ve Umreye Gitme Kararı Aldı!

Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Başörtüsü Taktı ve Umreye Gitme Kararı Aldı!

Emina Jahovic eski eişi ile nafaka konusunda sorunlar yaşayan bu konularla gündemde olan Emina Jahovic Umreye gitti. 9 yıllık evliliklerini bitiren Boşnak şarkıcı Emina Jahovic de dine yönelen ünlüler arasına girdi. Başörtülü pozuyla takipçilerinin dikkatini üstüne aldı.

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 3,5 yıllık birlikteliğin ardından 13 Ocak 2008'de Lest Osmanlı Otel'de hayata katıldı. Çiftin evliliklerinden iki çocuğu oldu. Basında çiftin ayrıldığına dair haberler çıktı. Davayı Emina Sandal açtı. Emina Sandal'ın avukatı Salim Baki, ciddi geçimsizlik nedeniyle tarafları boşanmaya çağırdı.

Avukat Baki, boşanma dilekçesi ile birlikte boşanma tutanaklarını mahkemeye sundu. Çift, saat 13.40 sıralarında adliyeye geldi. Taraflar mahkemede boşanma dilekçelerini bir kez daha tekrarladılar. Türk Medeni Kanunu'nun 166. maddesine göre, "evlilik birliği temelden sarsıldığı için" boşanmalarına karar verilmesini talep ettiler. Emina Sandal, duruşmada çocukların velayetinin kendisine ait olacağını belirtti. Mustafa Sandal'ı avukat Aydın Kurban temsil etti. Duruşma 15 dakika sürdü. Mahkeme, çiftin boşanma sicilinin bir parçası olarak dostane bir şekilde boşandığına karar verdi.

Mustafa Sanadal Ve Emina Jahovic Neden Ayrıldı!

2018'in ortalarında Mustafa Sandal ile 9 yıllık evliliklerine son veren ve nafaka sorunlarıyla magazinde olan Emina Jahovic dine yöneldi.sürekli aşk hayatı ile gündemde olan Boşnak şarkıcı son pozlarıyla dikkatleri üstüne topladı. Emina Jahovic sosyal medyasından hesabından Medine'ye aldığı bileti post olarak attı .Emina Jahovic'in, protez tırnaklarını çıkarması da dikkatlerden kaçmadı.

Emina Jahovic Umreye Gidiyor!

Mustafa Sandal'ın umreye giden eski eşi başörtülü pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşarak beğeni yağmuru aldı.