Mucize Doktor Dizisi Bitti Ama Dostlukları Hala Devam Ediyor!

Mucize Doktor Dizisi Bitti Ama Dostlukları Hala Devam Ediyor!

Mucize Doktor dizisinde oynayan Sinem Ünsal ve Hazal Türesan güçlü performansları ile akıllarda kaldı. İki sezon boyunca ekranlarda olan Mucize Doktor dizisi final yaptı. Dizinin final yapmasının ardından iki arkadaşın dostlukları ise hala devam ediyor.

Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal performansı ile büyük bir yankı uyandırdı. Bunun dışında Beliz karakteriyle ekranlara gelen Hazal Türesan aynı şekilde oyunculuğu ile gündemde kalıyor.

İki sezon boyunca Mucize Doktor dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile ön plana çıkmayı başardı. Özellikle Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal kariyerinde büyük bir başarı yakaladı. Kısa sürede ün kazanan Sinem Ünsal bu dizi sonrasında onlarca hayranı kavuştu. Aynı şekilde Hazal Türesan'da kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

Sinem Ünsal ve Hazal Türesan dostluğu sürüyor

Sinem Ünsal ve Hazal Türesan dostluğu sürüyor. Bunun dışında Sinem Ünsal ile Hazal Türesan dostluğu diziden önce başladı. Bunun ardından sette uzun bir aranın ardından iki ünlü ismin arkadaşlığı pekişti. Hatta dizinin final yapmasının ardından birlikte tatile giden Sinem Ünsal ile Hazal Türesan eğlenceli vakit geçirdi.

Sinem Ünsal, Hayal Köseoğlu ve Hazal Türesan tatilde - Magazin Haberleri

Bodrum'da tatile giden ikili plajda neşeli hallerine sosyal medyada paylaştı. İkilinin güçlü dostluğu ise birçok yorum ve beğeni aldı.

Samimi ve eğlenceli halleri sosyal medyaya yansıdı

Samim ve eğlenceli halleri sosyal medyaya yansıdı. Samimi ve doğal halleriyle Bodrum plajlarında keyifli vakit geçiren Sinem Ünsal ve Hazal Türesan, Instagram hesaplarından verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. İki arkadaş dergi çekimlerinde güzelliklerini sergilerken aynı anda etkileyici pozlar vermeyi de ihmal etmedi. İki yakın arkadaşın paylaştığı kareler ise kısa sürede birçok yorum ve beğeni aldı.