Merve Dizdar Adeta Parladı! Aldığı Ödülde Yılın Kadını Seçildi!

Merve Dizdar Adeta Parladı! Aldığı Ödülde Yılın Kadını Seçildi!

Merve Dizdar'dan gelen açıklamalar büyük ses getirecek. GQ Türkiye 'Men of the Year Ödülleri töreninde konuşan ve giydiği elbise ile gündem olan oyuncu, dekoltesiyle fark yarattı. Aldığı ödül ise geceye damgasını vuracak.

Bu yıl ve geçen yıla damgasını vuran Merve Dizdar, canlandırdığı karakterlerle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, GQ Türkiye 'Men of the Year Ödülleri'nde Yılın Kadını oldu. Ödülünü aldı ve konuşmasını yaptı. Ünlü ismin giydiği elbiseler de dikkat çekti. Sütyenli bir elbise ile karşımıza çıkması ise şaşırttı.

Sütyen Kombiniyle Geldi!

Sütyen kombininden faydalanması, akıllara dekolte modasına uyduğu yönünde tahminleri de getirdi. Ünlü isimden gelen bu hamle neticesinde hayranlarının bir kısmı bu elbise kombinini beğendi. Kendisi, yaptığı konuşma ile adından söz ettirdi.

Yeni Projelere Başlayacak

Oyuncudan yeni projelerin geleceği biliniyor. En kısa sürede kendisinden bir açıklama gelecektir. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte ve hali hazırda olan reklam anlaşmaları ile de vakit harcamakta. Bakalım oyuncu önümüzdeki haftalarda hangi projeler ile ekrana gelecek ve bir şekilde adından söz ettirecek göreceğiz.