Merve Boluğur Dizide Değil Ama Survivor'da Yer Alacak! Acun Ilıcalı'nın Teklifini Kabul Etti!

Merve Boluğur Dizide Değil Ama Survivor'da Yer Alacak! Acun Ilıcalı'nın Teklifini Kabul Etti!

Acun Ilıcalı'dan Merve Boluğur'a Survivor 2023'te yarışması yönünde teklif gitti. Boluğur'un ise bu teklifi kabul ettiği ve sıcak baktığı öğrenildi. Gelen bu haberle birlikte bizleri başka neler bekliyor? Ünlü isim Mert Aydın ile boşanmasıyla gündemdeydi. Şimdi ise Survivor 2023'e katılacak.

Acun Ilıcalı'dan gelen teklifle birlikte Merve Boluğur'un Survivor'a katılacağı öğrenildi. Şok eden bu gelişme ile birlikte artık kendisi de Survivor dünyasına adım atmanın heyecanını yaşayabilecek. Öyle ki Boluğur hakkında çok fazla iddia ortaya atılıyordu. 53 günde evlenip boşanması ile gündemden düşmeyen ünlü isim, artık ekranlara da adımını atacak.

Uzun Zaman Sonra Ekranlarda Olacak!

Merve Boluğur, uzun zaman sonra ekranlarda olacak. Dolayısıyla onu ekranlarda görmeyi özleyenler de beklediğine kavuşacak. Ünlü isimle ilgili merak edilen başka bir detay olur ise sizlerle paylaşacağız.

Survivor Hazırlıklarına Başladı

Merve Boluğur'un Survivor hazırlıklarına başladığı bilgisi de iletildi. Dolayısıyla Boluğur'un en kısa sürede yarışmaya hazırlanıp daha sonra Survivor'a katılması bekleniyor. Gelinen noktada başka hangi gelişmelerin yaşanacağı da zamanla belli olacak. Acun Ilıcalı'nın şüphesiz en farklı transferlerinden biri olacak.