Merve Boluğur Boşanmış Olduğu Kocasıyla Tekrar Görüntülenince Çıldırdı!

Merve Boluğur Boşanmış Olduğu Kocasıyla Tekrar Görüntülenince Çıldırdı!

Merve Boluğur Boşanmış Olduğu Kocasıyla Tekrar Görüntülenince Çıldırdı!


Merve Boluğur tekrardan boşanmış olduğu kocası ile ekranlara yakalandı! Merve Boluğur eski eşiyle mekana girerken ve çıkarken kameralara yakalandı! Merve Boluğur eski kocasıyla kameralara yakalanınca deliye döndü! Merve Boluğur muhabirler ile tartışma içerisine girdi!

Merve Boluğur "Kocam da kocam" demiş olduğu eşinden 40 güne yakın bir zamanda boşanmıştı. Oyuncu boşandığı eşi Mert Aydın ile görüşmekten ise kendimi alamamakta. Yine beraber görüntülenmiş ikili çiftten Merve Boluğur sinirlerine hakim olamadı.

2 Ekim'de nikah masasına oturmuş Merve Boluğur ve müzisyen Mert Aydın'ın evliliği kısa bir süre sürmüştü. Her yerde el ele ve göz göze olan çiftin boşanması hayranlarını ve pek çok kişiyi şaşırtmayı başardı.

Fakat çift, boşanmalarına rağmen sık sık kameralarda yan yana görüntülenmekte. Merve Boluğur 40 gün evli kalarak boşanmış olduğu eski eşi Mery Aydın ile beraber bir mekana giriş ve çıkışı kameralara yakalandı.

İlginç paylaşımları ile dikkat çekmiş oyuncu kameralar karşısında görününce çılgına döndü, muhabirler ile tartışma içerisine girdi. Ekranlardan uzek olan Boluğur, "Kapatır mısın kamerayı, insanım ben insanlık hakkım var. Olay yaratıyorsun kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsan değilsiniz abi"  sözlerini dile getirerek büyük bir tepki gösterdi.