Merve Boğulur Boşandığı Kocasıyla Tekrar Bir Araya Geldi! Merve Boğulur Eski Kocasıyla Barışacak mı?

Merve Boğulur Boşandığı Kocasıyla Tekrar Bir Araya Geldi! Merve Boğulur Eski Kocasıyla Barışacak mı?

Merve Boluğur ve Mert Aydın 54 günlük evliliklerine son vermeye karar vermişlerde ve verdiler. Ama Mert Aydın ve Merve Boluğur aynı mekandan çıkarken göründüğü için barışma ihtimalini arttırdı.

Barışmalarının ihtimalini yükselten bir diğer olay ise Merve Boluğur'um bir eskiden paylaştığı gibi jelibon resmi paylaşarak altına "KUMRALIM" yazması barışma şansını çok büyük oranda arttırıyor.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Çift basın mesuplarıyla karşılaşınca mensupların sorduğu hiçbir soruya cevap vermedi. Bu çift çok görkemli bir düğün ile aynı yastığa baş koymuşlardı. Evlendikten biraz zaman sonra aralarında sorunlar çıkmıştı ve evleri ayırmışlardı. 54 günlük evliliklerini Beykoz Adliyesine giderek tek celsede bitirmişlerdi. Ayrılığı sevmeyen çift dün akşam bir mekandan çıkarken yakalandı.

Merve Boluğur Sürekli Jelibon Paylaşımı Yaptı

Çift, barışma iddiasıyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken Boluğur'un Instagram paylaşımları kafa karıştırdı. Eski eşine "Kumral jelibonum" diye seslenen Boluğur, dün akşam Aydın ile otururken peş peşe jelibon paylaşımları yaptı. İki adet jelibonu karşılıklı koyan Boluğur önce "Yeni tanıştılar" yazdı sonra da sarı bir jelibon paylaşarak "Kumralım" notunu ekledi.

Merve Boluğur ve Mert Aydın barışma konusundaki soruları yanıtsız bıraktılar. Ama instagram gönderileri çok fazla kafa karıştırıyor. Eski eşine "Kumral Jelibonum" diye  seslenen Boluğur  akşam otururken Mert ile sürekli jelibon resimleri gönderdi. İki adet Jelibonu masaya karşılıklı bir şekilde koyup önce yeni tanıştılar yazdıktan sonra sarı bir jelibonu resmini çekip "Kumralım" yazıp gönderdi.