Melis Sezen Parayı Oyunculuktan Değil Reklamlardan Vurdu!

Melis Sezen Parayı Oyunculuktan Değil Reklamlardan Vurdu!

Melis Sezen'den gelen hamle ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Sevilen yapım Sadakatsiz final yaptıktan sonra herhangi bir dizide yer almadı. Şimdi ise öğrendiğimiz kadarıyla ünlü ismin reklam anlaşması yaptığı ve yüksek miktarda para kazanacağı ortaya çıktı.

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisi finalinden sonra herhangi bir yapımda rol almadı. Güzel oyuncunun hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Öyle ki Disney Plus ile hali hazırda bir anlaşması da bulunmakta. Yakın zamanda ekranlara çıkması beklenirken bambaşka bir anlaşma ile gündem oldu.

Turkcell Reklamlarında Oynayacak

Daha önce yapılan anlaşmadan sonra Melis Sezen ile tekrar masaya oturan Turkcell yönetimi, oyuncu ile reklam sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Bu gelişme ile birlikte oyuncunun kasasına yüksek miktarda para gireceği belirtildi.

15 milyon TL Kazanacak

Melis Sezen, bu anlaşma ile birlikte 15 milyon TL kazanacak. Dolayısıyla ünlü ismin operatör şirketiyle yaptığı anlaşma büyük ses getirdi. İddialar doğrultusunda bu kadar para kazanacağı belirtildi. Henüz detaylar paylaşılmasa da ünlü ismi yeniden reklamlarda göreceğiz gibi gözüküyor. Yakın zamanda detayların ortaya çıkacağı tahmin edilmekte. Öte yandan güzel oyuncunun ne zaman dizi ve filmlere döneceğini de öğreneceğiz.