Melis Sezen Hakkında Tüm Bilinmeyenler! Ünlü Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar

Melis Sezen Hakkında Tüm Bilinmeyenler! Ünlü Oyuncudan Şoke Eden Açıklamalar

İstanbul'da doğan oyuncu 1. 69 boyunda ve 56 kilodur. Burcu Yay, göz rengi kahverengi, annesinin adı Melis Sezen, babasının adı Cüneyt Sezen, kardeşinin adı ise Polat Sezen’dir. Melis Sezen 2 Ocak 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Melis Sezen, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Hayvanları çok sevdiğini söyleyen oyuncunun bir köpeği ve kedisi var.

İstanbul'da doğan oyuncunun babası Makedonya göçmeni, annesi ise Yunanistan göçmenidir. Kendisinden birkaç yaş küçük erkek kardeşi var.

Küçük Yaşta Oyunculuğu Fark Edilmiş

Küçük yaşta oyunculuğunun fark edildiğini söyledi. Ailesinin oyunculuğa yatkınlığını fark etmesinden sonra Melis Sezen, ailesi Müjdat Gezen Sanat Merkezi yazdırıldı.

Hayallerini gerçekleştirmek için özgür bırakıldığını söyleyen oyuncu Sezen, tiyatroya ilk adımında ailesi tarafından destek gördüğünü söyleyerek, inandığı şeylerin peşinden gittiğini anlattı.

Çocukken aldığı drama dersinde öğretmeninin, oyunculuğu bırakmaması yönünde uyarıda bulunmasıyla tiyatroya başlamak için Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ilk eğitimi almaya yöneldiğini ve bu eğitime liseye kadar devam ettiğini anlattı.

Tiyatroyu çok sevse de kamera önüne geçmek istediğini söyleyen Sezen, ailesinin bu süreçte hep yanında olduğunu, annesinin en büyük destekçisi olduğunu aksetti.

Çocukluğunda hayvanlar ile büyüdüğünü anlatan Sezen, şu an ise 2 köpeği ve yeni doğum yapan bir kedisinin olduğunu söyledi.

melis-sezen-hakkinda-tum-bilinmeyenler-unlu-oyuncudan-soke-eden-aciklamalar.jpg

Melis Sezen’in Eğitim Hayatı, Hangi Üniversitede Okudu?

Melis Sezen’in eğitim hayatı, hangi üniversitede okudu? Melis Sezen Lise eğitimi Paşa Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Küçük yaşta Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. Şu anda ise Koç Üniversitesi, Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde eğitime devam ettiğini söylüyor.

İlk Televizyon Macerası Nasıl Başladı?

İlk televizyon macerası… Nasıl başladı? Melis Sezen’in ilk televizyon macerası ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ karakteri ile başlamış.

‘Leke’ dizisinde ‘Yasemin’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Melis Sezen’in ilk sinema filmi ise ‘Ömer Can’- ‘Derya Gökgöl’ ortak yapımından ‘Dünya Hali’ filmidir.

İyi Enerjiye ve Evrenin Gönderdiği Mesajlara İnanıyor

İyi enerjiye ve evrenin gönderdiği mesajlara inanıyor. Burçlara inandığını söyleyen güzel oyuncu, ay tutulması, gezegen hareketleri, güneş tutulması, evrende her şeyin, her canlının bütünlüğüne inandığını, bunların insana enerji verdiğini, yükselenim balık olduğunu, disiplinli ve inatçı olduğunu söyledi.