Mehmet Ali Erbil Kızı Yasmin Erbil'i Resmen Sildi! Yasmin Erbil Açıldıkça Açıldı!

Mehmet Ali Erbil Kızı Yasmin Erbil'i Resmen Sildi! Yasmin Erbil Açıldıkça Açıldı!

Yasmin Erbil öyle fotoğraflar paylaştı ki görenler beğeni tuşuna bastı. Mehmet Ali Erbil'in kızından çekici pozlar geldi. Ünlü isim dekolte yağmuruna tutuldu. Peki paylaşımlarına nasıl yorumlar geldi? Yasak Elma dizisinin ünlü oyuncusundan şaşırtan pozlar... Oyuncunun takipçi sayısı fırladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı olarak bilinen Yasmin Erbil, sosyal medyada esmeye devam ediyor. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü ismin bu sefer ki paylaşımı adeta beğeni rekoru kırdı. Fiziğiyle olumlu yorumlar alan Yasmin Erbil, zaman zaman eleştirilerin hedefi haline de gelebiliyor. Mehmet Ali Erbil'in hastanede olduğu dönem bu tarz fotoğraflar paylaşması çok sık eleştirilirdi. Ancak kendisi eleştirilere kulak asmadı. Şimdi ise fiziğiyle ön plana çıkmaya ve dikkat çekmeye devam ediyor. Üstelik ünlü isim kısa süre önce Yasak Elma dizisine de giriş yaptı. Oyunculuk kariyeri açısından önemli bir adım attı.

Fiziği Çok Beğeniliyor

Ünlü oyuncunun fiziği sosyal medyanın enleri arasında gösteriliyor. Mehmet Ali Erbil'in de kızına engel olmayarak onu kısıtlamaması takdir edilmekte. Çünkü kızının belli bir yaşa geldiğini ve kendi kararlarını kendisinin verebileceğini biliyor. Kızına anlayışla yaklaşması nedeniyle ünlü sunucu hakkında da sosyal medyada zaman zaman eleştiri ve olumlu yorumlar karışık şekilde yapılmakta.

Takipçileri Övgüyle Bahsetti!

Yasmin Erbil'in takipçileri ünlü isimden övgü ile bahsediyor. Güzelliği ve fiziğinin çekiciliği ile gündeme gelmesi takipçi sayısını da artırmakta. Aynı zamanda düzenli olarak farklı açılardan fotoğraf paylaşması ünlü ismin modaya ne kadar yatkın olduğu düşüncesini uyandırıyor.