Meğer Onur Buldu Bu Yüzden Güldür Güldür'den Ayrılmış!

Meğer Onur Buldu Bu Yüzden Güldür Güldür'den Ayrılmış!

Onur Buldu ile ilgili bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak. Ünlü isim hakkında tam olarak hangi gelişmeler yaşanacak? Show TV'deki Güldür Güldür'den ayrılmasındaki nedeni kendisi bizzat açıklamış vaziyette.

Onur Buldu'nun Güldür Güldür programında neden ayrıldığı ortaya çıktı. Öyle ki güncel gelişmeler dahilinde çeşitli ifadelere yer verildi. Şimdi ise büyük bekleyiş sürüyor. Ünlü oyuncunun yanı sıra bilinmeyenler de yanıt bulacak. Show TV programı Güldür Güldür'den ayrılmasında etkili olan bir şeyden söz edeceğiz.

Farklı Rollerle Görünmek İstiyor

Komedi ağırlıklı rollerde yer almasından ötürü ünlü ismin farklı tiplemelerde de gözükmek istediği belirtildi. Bu noktada yaptığı açıklama ile dikkat çekti ve “Komedi oyuncusu ya da dram oyuncusu… Oyuncu, oyuncudur. Komedi de oynar, dram da oynar. Belki vakti gelmediği için, belki de insanların veya yapımcıların öyle bir cesareti olmadığı için bu zamana kadar öyle rollerde çok görünemedim. Göründüm ama çok görünemedim. Ama bundan sonra değişeceğini düşünüyorum.” ifadesine yer verdi. Şimdi ise kendisiyle ilgili büyük bekleyiş sürüyor. Dolayısıyla bu açıklamasından sonra çeşitli projeler ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

EXXEN Projesi ile Fark Yaratacak

Onur Buldu, insanların gözünde oluşan komedi oyuncusu imajını yıkmak için yoğun çaba sarf edecek. Dolayısıyla kendisiyle ilgili gelen bu haberle birlikte önemli detaylara yer verileceği belirtildi.