Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ezgi Mola Zor Günler Geçiriyor! Yapacaklarını Bizzat Açıkladı!

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Ezgi Mola Zor Günler Geçiriyor! Yapacaklarını Bizzat Açıkladı!

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Ezgi Mola şimdi neler yapıyor? Ezgi Mola boş zamanlarında ne yapmayı planlıyor? Ezgi Mola'dan bizzat açıklama geldi! Ezgi Mola yeni bir projeye dahil oluyor!

Erşan Kuneri, dijital dizisinde Cem Yılmaz ile beraber rol almış olan Ezgi Mola, bunun öncesinde 2 sezon sürmüş olan Masumlar Apartmanı dizisi projesi ile pek çok övgüyü haketmişti. Reytinglerde de iyi bir çıkış yakalamış olan ve dram yönü yoğun olan Masumlar Apartmanı projesiyle beraber Ezgi Mola, komdei rolleri kadar dram rollerinde de başarılı olabilecek olduğunu kanıtladı.

Alice Müzikaliyle Devam Ediyor!
Bu yeni sezonda ne yapacak olduğu büyük bir merak ile beklenen Ezgi Mola, ayrıca Alice Müzikaliyle de sahnede yerini almaya devam etmekte. Projenin tekrardan sahnelenmesiyle beraber ilgi yine yoğunlaştı. Ezgi Mola, "Seyircimiz biletler alıyor, oyuna yer kalmıyor. Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Tüm seyircilerimize teşekkür ederim" sözlerini dile getirdi.

Ezgi Mola, kısa bir süre ara vermiş olduktan sonra tekrardan sahnelenen Alice Müzikali'nin Mayıs sonuna kadar Zorlu PSM'de devam edeceğini de açıkladı. Oyuncu, keyifle rol almış olduğu bir proje de olduğunu da ifade etmiş oldu.

Zor Bir Sene Geçirdi!
2022 senesinde kendisi için zor bir sene olduğunu ve 2023 senesinde umutlu olduğunu anlatmış olan oyuncu, "Sağlık ile huzur diliyorum" sözlerini dile getirdi. Yeni bir iş konusunda henüz net bir gelişme olmadığını dile getiren ünlü oyuncu, şu sıralar sadece Alice Müzikali için sahneye çıkıyor ve kalan zamanını dinlenerek geçiriyor.

Ezgi Mola'nın ismi hazırlıkları ile yapılmış ve Disney Plus'ta yayınlanması beklentileri yer alan Ayten isimli dizinin başrolü olarak geçmekte.

Ayten dizisi bir polisiye hikayesi olarak geçiyor ve yakında bazı gelişmeler ile yaşatılması beklentileri yer alıyor.