Masterchef Yarışmasına Polis Müdahale Etti! Masterchef  Yarışmasında Ortalık Fena Karıştı!

Masterchef Yarışmasına Polis Müdahale Etti! Masterchef Yarışmasında Ortalık Fena Karıştı!

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Masterchef Türkiye bu kez güldürmedi. Programın çekimlerinin gerçekleştiği esnada şefleri görmek isteyen vatandaşlar büyük bir izdihama sebep oldu. İzdiham sonrası polis duruma el atmak zorunda kaldı. İşte şok eden olayın detayları...

TV8 ekranlarının beğeniyle izlenen üç yarışma programından biri olan, konsept olarak yemek yarışması olan Masterchef Türkiye yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Finaline sayılı günler kalan yarışma reytinglerde hala adından söz ettiriyor. Masterchef Türkiye bu kez çok farklı bir konuyla gündeme geldi. Dizi büyük bir izdihama sebep oldu.

Masterchef Türkiye bu kez izdihama sebep oldu! Herkesi Çok Korkuttu..

Masterchef Türkiye yarışması bu kez büyük bir izdihama yol açtı. Batman'da düzenlenen bir Kitap Fuarında ki söyleşiye katılan yarışmanın şeflerini görmek isteyen vatandaşlar büyük bir kalabalık oluşturdu. Bu kalabalık o kadar büyüdü ki kısa bir zamanda izdihama yol açtı. Bu izdihamda ezilenler ve daha farklı şekilde zarar gören birçok vatandaşımız oldu.

Polis müdahale etmek zorunda kaldı!

Ortaya çıkan izdiham son bulmak bilmeyince duruma polis müdahale etmek zorunda kaldı. Kalabalık polisinde müdaheleleri sayesinde kısa bir zamanda dağıldı. Bu kalabalığa sebep olan vatandaşlar sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda eleştiriye uğradı. Sosyal medya kullanıcıları resmen bu kadarı da olmaz dedi. Bu konu hala tartışılmaya devam ediyor.