Masterchef Yarışmacısı Hüseyin Stüdyoda Sinir Krizi Geçirdi! Yetenekli Yarışmacının Ruh Sağlığının Bozulduğu Ortaya Çıktı!

Masterchef Yarışmacısı Hüseyin Stüdyoda Sinir Krizi Geçirdi! Yetenekli Yarışmacının Ruh Sağlığının Bozulduğu Ortaya Çıktı!

Masterchef 2021 yarışmacısı olan Hüseyin stüdyoda gergin anlar yaşadı. Yetenekli yarışmacı Hüseyin stüdyoda resmen deliye döndü. Hüseyin Bektaş'ın Mehmet Şef'e verdiği yanıt ise sosyal medyada gündem oldu. İşte merak edilenler haberin detaylarında...

Hüseyin'in bu hallerine psikolojisi bozulmuş, yarışma ruh halini bozdu ve deliye bağladı gibi yorumlarda yapıldı. Masterchef Türkiye 2021 reyting rekorları kırarak yoluna devam ederken her geçen saniye farklı olaylar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde gündem konusu olan Hüseyin, stüdyoda şok edici davranışlarda bulundu. Ayrıca stüdyoda deliye dönen Hüseyin, herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Hüseyin'in yaptığı hareketlerden dolayı izleyiciler yetenekli yarışmacının delirdiğini düşündü.

Her geçen gün farklı olaylar ile gündeme gelen Masterchef yarışmasının eğlenceli yarışmacılarından biri olan Hüseyin panik anları yaşadı. Ardından Mehmet Şef’in sorduğu soruya verdiği cevap ise Hüseyin'in Twitter'da birçok yorum alması neden oldu. İzleyiciler yetenekli yarışmacı Hüseyin'in psikolojisinin bozulduğunu, delirdiğini düşünerek bu tarz yorumlar yaptı. Yakışıklı yarışmacı Hüseyin muhabbeti ile ülke gündemine bomba gibi düşerken videosu da izleyicileri kahkahaya boğdu. Tunahan’ın yarışmadan ayrılmasının ardından Hüseyin'in bu anları sosyal medyayı salladı.

Hüseyin’in Mehmet Şef’e verdiği cevap herkesi şaşkına çevirdi

Hüseyin’in Mehmet Şef’e verdiği cevap herkesi şaşkına çevirdi. Masterchef 2021'de Hüseyin Bektaş yemeği yaparken tencere ile konuşmaya başladı. Bir buçuk dakika tencere ile konuştuğu dikkatlerden kaçmayan Hüseyin'in yakın kadrajı izleyicileri şaşkına çevirdi. Mehmet Şef'in ise tencere ile konuştuğuna dair Hüseyin'e soru yöneltmesi üzerine Hüseyin de evet yorumunu yaptı. Ciddi görünen Hüseyin'in ise psikolojisinin bozulduğunu düşünen Mehmet Şef, tencerenin ne dediğini dair soruyu tekrar Hüseyin'e yöneltti.

Hüseyin’in verdiği cevap karşısında büyük şaşkınlık yaratarak tüm dikkatleri üzerine topladı. Eğlenceli dakikalara sebep olan Hüseyin Bektaş suyun üzerine çıkmadığını dile getirdi. Mimiklerinde oynama olmayan Hüseyin'in ciddi görüntüsü ise herkese şaşkına çevirirken, ciddi anlamda yetenekli yarışmanın psikolojik problemler yaşadığı düşünüldü. Bunun üzerine Hüseyin'in Instagram hesabından yorum yapılırken MasterChef’i özelinde de haber yapan birçok sayfada bu anlar ciddi olarak yorumlandı.