MasterChef Yarışmacısı da Survivor'a Katılacak! Acun'un İşte Desteklediği O Kişi!

MasterChef Yarışmacısı da Survivor'a Katılacak! Acun'un İşte Desteklediği O Kişi!

TV8'deki Survivor yarışma programına öyle bir isim katılacak ki duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir. Survivor programına katılacak isim bizzat MasterChef'ten seçildi. Peki ya Acun Ilıcalı bu gelişme hakkında ne düşünüyor?

MasterChef programında yarışmacı olarak izlediğimiz isimlerden birisi Survivor'a katılmak için gün sayıyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte adından söz ettireceği kesin. Kendisi ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası hakkında bilgi verildi. Son zamanlara damgasını vuran programda, kendisi de ünlü oldu. Popülerliğine popülerlik katan yarışmacı, bundan sonraki kariyerine Survivor üzerinde devam edeceğe benziyor. TV8'de yayınlanan iki farklı progamda da sırası ile yarışmış olacak. Peki ya hangi yarışmacı programa katılacak?

Burak Kaya Survivor'da Yarışacak!

Survivor 2023 yarışma programında kendisini gösterecek ismin Burak Kaya olduğu belirtildi. Bu gelişme sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Burak Kaya'nın son zamanlarda popüler olması ve adından söz ettirmesi nedeniyle Acun Ilıcalı'nın dikkatini çektiği belirtiliyor. Dolayısıyla yarışmacıyla ilgili yapılan bu değerlendirme dikkat çekti.

Henüz Resmi Açıklama Yapılmadı

Öte yandan konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadığı belirtildi. Yine de güncel detaylar ve çok daha fazlası paylaşılacak. Son zamanlara damgasını vuran detayları sizlerle paylaşıyor olacağız.