Masterchef Tunahan Ak'ın Yeni İşi Pes Dedirtti!

Masterchef Tunahan Ak'ın Yeni İşi Pes Dedirtti!

Tunahan Ak ile ilgili güncel gelişmelere yer verildi. Kendisinin Masterchef programı ile ünlü olduğunu biliyoruz. Sonrasında ise uzun süre işsiz kaldığı belirtildi. Peki ya şimdi bizleri hangi gelişmeler takip ediyor. Dolayısıyla gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verileceği belirtildi.

Masterchef programı ile dikkatleri üzerine çeken Tunahan Ak, son zamanlara damgasını vuracak. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Peki ya ünlü isim hakkında neler bilmekteyiz? Fenomenlik yapan ve geçimini bir süredir buradan sağlayan Tunahan Ak, son zamanlara damgasını vurdu. Şimdi ise kendisiyle ilgili neler biliyoruz açıklayacağız.

Mehmet Şef'in Teklifini Reddetmişti!

Tunahan Ak, Mehmet Şef'in teklifini reddederek gündeme gelmişti. Sonrasında ise kendisi bu teklifi reddettiği için pişman olmuştu. Çünkü uzun süre işsiz kaldığı belirtildi. Şu an ise hangi işle meşgul olduğunu duyduğunuzda şaşırabilirsiniz. Gelinen noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak.

Moda'da Kafe Açtı!

Gelen iddialarla birlikte kendisinin Kadıköy Moda'da kafe açtığı belirtildi. Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin bekleyeceği yanıt bulacak. Öyle ki merak edilen detaylara da bu sayede değineceğiz. Moda'daki kafesinde ise ortağının da olduğu iddia edildi. Birlikte çikolata ve kahve satışı yaptıkları belirtiliyor.