MasterChef Programında Saygı Seviyesi Kalmadı! Masterchef Programında İki Yarışmacı Bir Birine Girdi!

MasterChef Programında Saygı Seviyesi Kalmadı! Masterchef Programında İki Yarışmacı Bir Birine Girdi!

TV8'de ekrana gelen MasterChef programında şaşırtıcı anlar yaşandı. Görkem ve Tahsin'in atışmaları bitmek bilmedi. Seyirciler sosyal medyada programa dair pek çok yorum yazıyor. MasterChef yarışmacıları Acun Ilıcalı tarafından cezalandırılacak mı? İşte programın son bölümünde yaşanan tartışma...

MasterChef'te yaşanan gerilim bu sefer yarışmacılar arasındaydı. Görkem ve Tahsin arasında geçen diyalog herkesi şok etti. Yetkililerin ne zaman müdahale edeceği beklendi. Yarışma esnasında tansiyon zaman zaman yükselse de bu sefer işler farklıydı. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar için nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. Söz konusu gelişme dikkatleri üzerine çekti. Peki MasterChef'te neler yaşanıyor?

Görkem ve Tahsin Tartıştı

Tahsin'in aşağıda yarışan yarışmacılara sürekli tavsiyede bulunması Görkem'i sinirlendirdi. Programda zaten şeflerin olduğunu ve daha fazla şefe ihtiyaçlarının olmadığını vurguladı. Görkem'in bu sözü de Tahsin'i kızdırdı. İkili arasında somon pişirme yöntemi üzerine çıkan tartışma kısa süre içerisinde sonlandı. Program yetkilileri, bu tarz tartışmaların gereğinden fazla uzamasını kabul etmiyor. TV8'de ekrana gelen programda söz konusu olay fazla ilerlemedi.

Acun Ilıcalı Ceza Verecek mi?

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın nasıl bir ceza vereceği merak edildi. Yarışmacılar hakkında herhangi bir işlem yapacak mı göreceğiz. Çünkü hiç beklenmedik şekilde başlayan tartışma yarışmanın kurallarına uygun değildi.