Magazin Gündemi Acun Ilıcal'nın Kızlarını Konuşuyor! Giydiği Kıyafetlerin Değeri Paha Biçilemez!

Magazin Gündemi Acun Ilıcal'nın Kızlarını Konuşuyor! Giydiği Kıyafetlerin Değeri Paha Biçilemez!

Acun Ilıcalı'nın kızlarından gelen paylaşım dikkat çekti. Acun ve dört kızının fotoğrafta verdiği pozla birlikte kızlarının kıyafetleri gündem oldu. Binlerce TL ödenen kıyafetlerin güncel fiyatları ortaya çıktı. İşte detaylarıyla birlikte kıyafetler hakkında bilinmeyenler...

Acun Ilıcalı'nın kızlarıyla ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Kızı Melisa Ilıcalı başta olmak üzere, üç kızının da yüksek fiyatlı kıyafetler giydiği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Öte yandan son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, özel yaşamıyla da gündem olmayı başarıyor.

Bir Mont 16 bin TL!

Kızlarının giydiği bir montun ortalama 16 bin TL olması ise şaşırttı. Sosyal medyada uzunca süre konuşulan bu konu, dikkat çekti. Yurt dışında çektirdikleri fotoğrafı paylaşan dörtlü, oldukça samimi pozlar verdi. Aralarının çok iyi olması ise gözden kaçmadı.

Melisa Ilıcalı'dan sonra Yasemin Ilıcalı gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin'in giydiği montun fiyatının 30 379 TL, ayakkabısının ise 15 bin TL olduğu ortaya çıktı. Leyla’nın giydiği ayakkabı ise 16 bin TL. Sosyal medya bu gelişme ile çalkalanırken, diğer eşyalarının değerleri de düşünüldüğünde belki de toplamda milyon TL'leri bulan kıyafetlere sahip olabilirler.