Kurretülayn Matur Nispet Yapar Gibi Paylaştı! Elbisesini Görenler Şok Oldu!

Kurretülayn Matur Nispet Yapar Gibi Paylaştı! Elbisesini Görenler Şok Oldu!

Kurretülayn Matur ile ilgili öyle bir detay paylaşıldı ki herkes şok oldu kaldı. Dolayısıyla Semih Öztürk ile boşanıp boşanmayacağı merak edilirken hiç beklenmedik bir gelişme gündeme geldi. Şimdi ise bizleri neler bekliyor yanıt bulacak.

Semih Öztürk ile aralarının bozuk olduğu ve bu yüzden boşanacakları belirtilen Kurretülayn Matur'un son paylaşımı dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte bizleri neler bekliyor? Güncel detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuracak olan bu gelişme neticesinde bizleri neler beklemekte sizlere iletiyor olacağız.

Kurretülayn Matur'dan Dekolteli Paylaşım!

Kurretülayn Matur'dan gelen dekolteli paylaşım dikkat çekti. Güncel gelişmelerle birlikte kendisinin bu paylaşımı yapması sosyal medyayı çalkaladı. Peki ya güncel detaylarla birlikte bizleri tam olarak neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Bu noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vurmakta olan Kurretülayn Matur'un bir başka paylaşımı daha gündem olmuştu.
 

Boşanma Göndermesi Yapmıştı
 

Kurretülayn Matur, daha önceden yaptığı bir paylaşımda "Evlilikler aşkın olmamasından değil, arkadaşlığın olmamasından biter. Bir evlilik yaparken kendimize şu soruyu sormalıyız: Sonu yaşlılık olan o uzun yol boyunca bu insanla sohbet etmekten keyif alacağına inanıyor musun?" açıklamasına yer vermişti.