Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Aşk Gerçek Oldu! Sıla Türkoğlu İşte Sevgilisi!

Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Aşk Gerçek Oldu! Sıla Türkoğlu İşte Sevgilisi!

Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Aşk Gerçek Oldu! Sıla Türkoğlu İşte Sevgilisi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin karakteri Sıla Türkoğlu ile Fatih Doğukan Güngör'ün dostluğu ayrıldığımız yılın sonunda sette başladı ve dostlukları ilişkiye dönüştü. Böylece başka bir aşk dizisi gerçek oldu.

Sıla Türkoğlu ve Fatih Doğukan Güngör'ün geçen yılın sonunda sette başlayan dostlukları, "Kızılcık Şerbetinin Doğası" dizisiyle birlikte ilişkiye dönüştü. Böylece bir dizi aşk ilişkisi gerçek oldu. İkili yılbaşını da Çeşme'de birlikte geçirdi. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, yılbaşı tatilinden dönerken kaza geçirdi. İstanbul'a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük tehlike atlattı. Güngör'ün kullandığı araçta büyük hasar meydana gelirken, iki oyuncu kazadan yara almadan kurtuldu.

"Kızılcık Şerbetinin Doğası" dizisiyle Sıla Türkoğlu hem yaptığı paylaşımlarla hem de özel hayatıyla gündemde. Güzel oyuncunun sevgilisi ortaya çıktı.

Sıla Türkoğlu ve Fatih Doğukan Güngör'ün geçen yılın sonunda sette başlayan dostlukları, "Kızılcık Şerbetinin Doğası" dizisiyle birlikte ilişkiye dönüştü. Böylece bir dizi aşk ilişkisi gerçek oldu. İkili yılbaşını da Çeşme'de birlikte geçirdi.

İKİLİ KAZA GEÇİRDİ!

Birsen Altuntaş'ın haberinin ardından; Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, yılbaşı tatilinden dönerken kaza geçirdi. İstanbul'a dönmek için yola çıkan çift, geçirdikleri trafik kazasında büyük tehlike atlattı.

Güngör'ün kullandığı araçta büyük hasar meydana gelirken, iki oyuncu kazadan yara almadan kurtuldu.