Kısmetse Olur'un Tolga'sı İfşa Oldu! Tolga'dan Büyük Rezalet!

Kısmetse Olur'un Tolga'sı İfşa Oldu! Tolga'dan Büyük Rezalet!

Kısmetse Olur Tolga'nın yeni bir ifşası daha açığa çıktı! Kendini tatmin etmeye çalışırken ifşa olan Tolga herkesi şok etti ve büyük tepki gördü! Hayranlarından bile tepki görüp yuhlanmış olan Kısmetse Olur Tolga kendi kuyusunu kazdı!

Yıllar sonra tekrardan çekilmiş Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yarışmakta olan Tolga yeni bir rezalete daha imzasını attı.

Kısmetse Olur Tolga'dan Büyük Rezalet!

5 sene aranın arkasından seyirciyle buluşmuş Kısmetse Olur'un favori damat adaylarından birisi Tolga Kandemir'in geçmiş olduğumuz günlerde flörtleri bir araya gelmişti. Sık Sık adından söz ettirmiş Tolga'nın öncesinde müstehcen yazışmalarıyla ifşa olmuştu şimdilerde ise kendi tatmin ederken çektiği video ekranlara geldi. 

Kısmetse Olur dizisinde Aşkın Gücü'nün yeni yarışmacı Tolga kuşkusuz, programın favori isimlerinden biriydi. Takınmış olduğu tavır ile boyuyla posuyla kısa süre içinde büyük bir imaj yakalamış Tolga adeta bunu yıktı geçti.

Bir uygulamada önce mesajları çıkmış Tolga, "bir de üçlü deneyelim" gibi çirkin sözlerinden sonra şimdi de ifşası ile gündeme geldi. Twitter'da elden ele yayılmış video kısa süre içinde gündeme bomba gibi geldi.