Kısmetse Olur Yarışmasında Gerilim İyice Arttı! Cansel Yine Uslu Durmadı!

Kısmetse Olur Yarışmasında Gerilim İyice Arttı! Cansel Yine Uslu Durmadı!

Kısmetse Olur Yarışmasında Gerilim İyice Arttı! Cansel Yine Uslu Durmadı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yeni bir güne başlarken, video bağlantısı sırasında tencere kanseli kırıldığı için katılımcılar kısa süreli şok yaşadı. Oğulcan'ın Tuğçe Aleyna'nın yarışmadan elenmesine üzüldüğünü söylemesinin ardından tuhaf bir açıklama yapan Cansel'in sözleri izleyenleri önce şaşırttı, sonra güldürdü. Cansel, arkadaşının 'Kısmetse Olur Aşk' dışında kalmasına üzüldüğünü belirterek yaşadıkları durumu kabullendi. İşte Aşkın Gücü'nde güne damga vuran olay Kısmet Olsaydı...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Cansel ve Oğulcan favori çift olarak yer aldı. Yeni bir günün başında katılımcılar görüntülü bağlantı kurdu. Oğulcan'ın "Ne yapıyorsun, nasılsın?" Cansel, sorunca gülümseyerek telefonu kapattı.

 KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜNÜN EN GÜZEL ÇİFTİ!

Oğulcan, Cansel'e dönerek "En güzel çift olduğumuzdan bahsediyorlar" diyen Oğulcan, duygularını arkadaşlarına dile getirdi.

"GÖZÜMDEN BAKIYORSUN"

Video bağlantısı sırasında Oğulcan arkadaşlarına "Benim gözümden bakın" diyerek ikna edici açıklamalarda bulundu.

TUĞCE ALEYNA'NIN CANSEL'İN OLAY SÖZLERİYLE HARİCLENMESİNDEN SONRA: "MUTLUYUZ..."

"Tuğçe gitti, hala üzgünüm." Oğulcan, Cansel'in cevabı karşısında şok oldu. Cansel, "Tuğçe gitti, iyi ki kaldık" diyerek yaşadıkları durumu sona erdirdi. Genç kızın yarışmacı arkadaşları söyleyecekleri karşısında şaşırıp güldüler.