Kısmetse Olur Semih ve Adnan Yıllardır Görüşmüyordu! İki Fenomen Bir Araya Geldi!

Kısmetse Olur Semih ve Adnan Yıllardır Görüşmüyordu! İki Fenomen Bir Araya Geldi!

Kısmetse Olur programının eski fenomenlerinden olan Semih ve Adnan, yıllar sonra tekrardan buluştu. İkilinin buluşmaya aileleri ile gelmesi dikkat çekti. Verdikleri pozlarla da geçmişi yad ettiler. Mutlu bir arkadaşlık tablosu çizdikleri görüldü.

Kısmetse Olur programında boy gösteren ve genç kadınların sevgilisi haline gelen Semih ile Adnan, yıllarca ekranlarda adlarından söz ettirdi. Şimdi ise ikisi de evli ve kendilerinde bir düzen oluşturmuş durumdalar. Yıllar sonra bir araya gelmeleri büyük ses getirdi. Samimi pozlar vermeleri ise gözden kaçmadı.

Yıllar Sonra Buluştular

O dönem Kısmetse Olur programı büyük ses getirmişti. Sosyal medyada ise çok konuşuluyordu. Dolayısıyla programdaki bu gelişme neticesinde pek çok kişi şaşırmıştı. Şimdi ise o zamanlardan kalan fenomenler bir araya geldi ve adlarından yine söz ettirdi.

Sosyal Medyada Paylaştılar

Bir araya geldikleri zaman hemen fotoğraf çeken ikili, eşlerini de fotoğrafa katarak samimi bir görüntü oluşturdu. Kısmetse Olur programındaki bu gelişme ile birlikte bilinmeyenlere yer verildi. İkilinin tekrardan görüşmesi ise hayranlarını ve takipçilerini çok sevindirdi.