Kim Kardashian Kanye West'i Aldattı mı? Van Jones İlişkisinin Perde Arkası!

Kim Kardashian Kanye West'i Aldattı mı? Van Jones İlişkisinin Perde Arkası!

Ünlü isim Kim Kardashian'ın Kanye West'i aldattığı iddia ediliyordu. Ayrıca şu sıralar Van Jones ile ilişki yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Fakat gerçekler kısa süre sonra ortaya çıktı. Kim Kardashian eşini aldattı mı?

Dünyaca ünlü televizyon sunucusu ve aynı zamanda kendine ait kozmetik, giyim markalarıyla satış yapmakta olan Kim Kardashian, bir türlü magazin gündeminden düşmüyor. Kanye West ile olan evliliği çalkantılı bir sürece girdi. Aldattığı iddiaları gün geçtikçe yayılmaya devam ediyor. Ancak söz konusu olayla ilgili bir açıklama geldi. Ünlü ismin CNN muhabiri Van Jones ile aşk yaşadığı iddialarına son nokta koyuldu.

Kim Kardashian'ın İlişkisi Yok!

Kim Kardashian ile oldukça yakın olan bir kaynağın belirttiğine göre Kardashian'ın kimse ile ilişkisi yok. Eğer kaynağın söylediği doğru ise tüm ilişki iddiaları tamamen asılsız. Kanye West ile boşanma aşamalarının devam ettiği ve aralarındaki uçurumun gün geçtikçe arttığı biliniyor.

Kanye West Aldatıldığını Açıklamıştı

Kanye West, geçmişte Kim Kardashian'ın kendisini aldattığını açıklamıştı. Ancak bu açıklamasından kısa bir süre sonra yaptıkları için eşinden özür dilemişti. Çalkantılı bir ilişki yaşadıkları biliniyordu. Dönem dönem ettikleri kavgalar ve tartışmalar magazine yansımaktaydı. Her ikisi de farklı kulvarlarda zengin olmuştu. Aralarındaki aşkın gün geçtikçe eridiği iddia ediliyordu. Nitekim beklenen bir olay gerçekleşti ve şimdi ayrılmak için gün sayıyorlar. Ancak Kim Kardashian hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. İşini severek yaptığı anlaşılan ünlü ismin kendi markasına ait pijama ürünleri için kamera karşısına geçtiği görüldü.

Pijamaları Giyip Sosyal Medyadan Paylaştı

Kendine ait pijama ve bornozları tanıtmak için sosyal medya hesabından çekildiği fotoğrafları paylaştı. Ünlü ismin kozmetik alanında da tecrübesi bulunuyor. Giyim ve kozmetik alanında yaptığı satışlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Yakın zamanda pek çok yeni ürünü piyasaya sürmesi beklenmekte. Ancak hali hazırda fotoğraf çekimlerine devam ederek de ürünlerinden haberi olmayan kullanıcılarını bilgilendiriyor. Milyonlarca takipçisi ile etkileşim oranı yüksek sosyal medya kullanıcılarından biri.