Kerimcan Durmaz Çektiği Video İle Ortalığı Karıştırdı! Müstehcen Videosu Olay Oldu!

Kerimcan Durmaz Çektiği Video İle Ortalığı Karıştırdı! Müstehcen Videosu Olay Oldu!

Kerimcan Durmaz Çektiği Video İle Ortalığı Karıştırdı! Müstehcen Videosu Olay Oldu!

Uçakta çektiği müstehcen video ile gündeme gelen Kerimcan Durmaz'dan tepki çeken paylaşım

Kerimcan Durmaz uçakta çekmiş olduğu video ile linç edildi! Kerimcan Durmaz'ın o videoları ekranlara nasıl yansıdı? Kerimcan Durmaz linç üstüne Türkiye'yi terk etti ve ABD'de yaşamını sürdürmeye devam etti! Fenomen tekrardan Türkiye'ye geldi ancak yine rahat duramadı!

Sosyal medyanın en çok tartışılmış isimlerinde birisi Kerimcan Durmaz, uçakta çekmiş olduğu skandal videoyla gündeme gelmişti. Aldığı tepkiler sonrasındaysa Türkiye'yi terk etmiş Amerika'ya yerleşmişti. Geçmiş olduğumuz yıllarda ülkemize dönmüş Kerimcan Durmaz yapmış olduğu paylaşımla tekrardan tepki üstüne tepki aldı.

Kerimcan Durmaz Linç Edildi!

Çekmiş olduğu videolar ile paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkatleri çekmiş Kerimcan Durmaz, skandal paylaşımlarını sürdürüyor. Başta olmak üzere makyaj videolarıyla tanınmış ve ardından ise uçakta çekinmiş müstehcen videoyla gündem olan Kerimcan Durmaz, tekrardan rahat duramadı. Uçaktaki videosunun yayınlanmasının hemen ardından linç yiyen ve Türkiye'yi terk etmiş olan Kerimcan Durmaz, bir süre ABD'de yaşamına devam etti.

Geçmiş olduğumuz yıllarda tekrardan Türkiye'ye taşınmış Durmaz'dan bir skandal paylaşım daha gelmiş oldu. Kerimcan Durmaz yakın arkadaşı Laçin'le dekolteli kadın kıyafetleri giyerek kamera karşısına çıktı. O anları sosyal medya hesabında paylaşmış Kerimcan Durmaz kısa sürede yine tepki üstüne tepki aldı.

Linç edilmiş fenomen, paylaşımı kısa süre içinde sildi.