Kerem Bursin'in Hande Erçel İle Paylaşımı Şoke Etti!

Kerem Bursin'in Hande Erçel İle Paylaşımı Şoke Etti!

Kerem Bursin'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca son dönemde Hande Erçel ile adı anılan Kerem Bursin bir fotoğraf paylaştı. Dizide tanışan Hande Erçel ve Kerem Bursin her gün magazin gündeminde olmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Kerem Bursin'in paylaşımı magazin gündemini salladı. Ayrıca Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemde olan Kerem Bürsin, bir fotoğraf paylaştı. Hande Erçel'in dizinin sezon arası vermesinin ardından Maldivler’e gittiği ortaya çıktı. Fakat Kerem Bürsin'de dizinin sezon yapmasının ardından soluğu Maldivler'de almıştı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin'in Maldivler 'de olması kafaları karıştırdı. Hatta iki oyuncu uzun süredir aralarındaki aşk iddialarını reddetmesi üzerine bu olay bomba gibi patladı. Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından birlikte Maldivler’e gitme ihtimali akıllara geldi.

Kerem Bursin'in Paylaşımı Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemde olan Kerem Bürsin'in paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Arıca haziran ayında yeniden ekrana dönen dizileri için ara veren ikili hemen tatil planı yaptı. instagram paylaşımlarıyla hayranlarını da merakta bırakan Hande Erçel ve Kerem Bursin'in bir arada olma ihtimali güçlendi.

Fakat Kerem Bürsin’in yaptığı bir başka paylaşım da dikkatlerden kaçmadı. Şükran Ovalı’nın yaptığı paylaşımı ile birlikte rol aldıkları diziyi de hayranlarına hatırlattı. 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Şeref Meselesi isimli dizide Kerem Bürsin ve Şükran Ovalı, birlikte rol almıştı.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Aşkı

Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı. Kerem Bürsin de rol arkadaşının paylaşımına repost etti. Ardından 'seni ne kadar çok özledim' notunu düşerek paylaşım yaptı. İki oyuncunun aynı dizide birlikte oynadıkları dönemde iyi anlaştıkları akıllara geldi. Ayrıca ikilinin arkadaşlıklarının devam ettiği bu fotoğraf ile ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinin final arasına girmesinin ardından ikili soluğu Maldivler ’de aldı. Hayranları ikilinin birbirine çok yakıştığını söylüyor.