Kerem Bürsin ve Can Yaman Ekranlara Geri Gelmeyi Düşünmüyor! Nedeni İse Sosyal Medya Onlara Yetiyor!

Kerem Bürsin ve Can Yaman Ekranlara Geri Gelmeyi Düşünmüyor! Nedeni İse Sosyal Medya Onlara Yetiyor!

Can Yaman ve Kerem Bürsin hakkında ortaya çıkan bu detay sizi şaşırtabilir. Çünkü öyle gelişme yaşandı ki ikilinin popülerliği resmen arttı. Sosyal medyadaki paylaşımları duyanlar olanlara bir türlü anlam veremiyor.

Kerem Bürsin ve Can Yaman, bir süredir izleyicilerin karşısına çıkmıyor. Reklam filmlerinin yanı sıra dizi ve film projelerinden uzak kaldılar. Ancak bu durum ikilinin popülerliğine olumsuz anlamda etki etmiyor. Çünkü bir şekilde magazin gündeminde yer almayı başarıyorlar. Adba'nın yaptığı araştırma doğrultusunda Kerem Bürsin ile Can Yaman hakkında bir ay boyunca kaç sosyal medya paylaşımı yapıldığı ortaya çıktı.

Can Yaman Kerem'i Geçti!

Can Yaman hakkında ortalama 248 bin sosyal medya paylaşımı sadece Kasım ayında yapıldı. Bu gelişmeden sonra takipçileri Kerem Bürsin'i de merak etti. Bürsin için ise ortalama 204 bin sosyal medya paylaşımı yapıldığı öğrenildi. Son dakika gelişmeleri doğrultusunda ikilinin sosyal medyadaki popülerliği dikkat çekiyor.

Magazin Haberleri Sağ Olsun!

Can Yaman ve Kerem Bürsin'in ekranda olmadıkları süre boyunca adlarından söz ettirmelerindeki en önemli neden olarak magazin ve aşk haberleri gösteriliyor. Ayrıca oyuncuların bir türlü açıklanmayan projelerinin konuşulması da ayrı etken.