Kerem Bursin, Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Neden Sildi?

Kerem Bursin, Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Neden Sildi?

Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştıktan sonra Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bursin’den herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Yetenekli oyuncu kısa bir süre önce partneri Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. İşte habere dair tüm detaylar haberin devamında...

Fox TV ekranlarının romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin yer alıyor. Dizi setinde tanışıp aşk yaşayan ikili, sosyal medya üzerinden de en çok takip edilen kişiler arasına girdi.

İlk etapta aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hande Erçel ve Kerem Bursin, Maldivler tatilinin ardından kameralara yakalandı. El el havaalanında objektiflere yansıyan Hande Erçel ve Kerem Bursin aşk yaşadıklarını itiraf etti.

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bursin’den ilk hamle geldi

Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bursin’den ilk hamle geldi. Dizi setinde tanıştığı partneri ile aşk yaşayan Kerem Bursin, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile paylaştığı gönderilerde ki etiketleri kaldırdı. Bunun ardından Sarıkaya takipçileri, Hande Erçel’in kıskançlık krizine girdiğini iddia ediyor.

Hande Erçel’den önce Serenay Sarıkaya ile uzun bir birliktelik içerisinde olan Kerem Bursin’in gönderilerde ki etiketleri kaldırması akıllarda soru işareti bıraktı. İkilinin arkadaş kalarak ayrıldığı biliniyor. Bunun ardından Kerem Bursin’in etiket kaldırması ise yoğun tepkiye neden oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bursin popülerlik listesinde yine ilk sırada!

Hande Erçel ve Kerem Bursin popülerlik listesinde yine ilk sırada yer alıyor. Aşk yaşadıklarını söyleyen ikili en çok konuşulan çift olarak listenin başına yükselmeyi başardı. Hatta kimi sosyal medya kullanıcıları ise Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkının formalite olduğunu, reyting toplamak için böyle bir yola başvurduğunu savunuyor.