Kerem Bursin Bu Sefer Hande Erçel'den Ayrılacak Gibi Duruyor! Hande Erçel Bardağı Taşırdı!

Kerem Bursin Bu Sefer Hande Erçel'den Ayrılacak Gibi Duruyor! Hande Erçel Bardağı Taşırdı!

Yeteneği dışında güzelliği ile de ön plana çıkan Hande Erçel yaptığı her paylaşım ile gündem olmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteri ile ön plana çıkan yetenekli oyuncu Kerem Bursin ile yaşadığı aşktan sonra magazin gündeminde her gün anılıyor.

Şu an ise verdiği bacak tozuyla tüm hayranlarının ağzını açık bırakan yetenekli oyuncu yine en çok konuşulan isimlerin arasına girdi. İşte haberin tüm detayları...

24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma doğumlu ünlü oyuncu Hande Erçel Türkiye'de en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan yetenekli oyuncu Hande Erçel yaptığı son paylaşım ile gündem olmaya devam ediyor. Hande Erçel 25 milyon takipçisinin ağzını açık bıraktı.

Hande Erçel'in son paylaşımı olay oldu

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Hande Erçel gündem olmaya devam ediyor. Kerem Bursin ile aşk yaşadığını açıklayan yetenekli oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile de ön plana çıktı. İnstagram'ı çok aktif bir şekilde kullanan yetenekli oyuncu, yaptığı son paylaşımım ardından kısa sürede birçok yorum ve beğeni aldı. Hande Erçel'in hayranları ise bu paylaşımın ardından Kerem Bursin'in kıskançlık krizlerine girdiğini iddia etti.

Hande Erçel, hayranlarını büyüledi

yetenekli oyuncu Hande Erçel güzelliği ile de ön plana çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Hande Erçel, son yaptığı paylaşımın ardından sosyal medyada adeta gündem oldu. Tarzı ile de çok konuşulan Hande Erçel New York dönüşü birçok paylaşımda bulundu. Objektiflerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel son fotoğrafın da adeta bacak pozu yaptı. Siyah mini derin yırtmaçlı elbisesiyle poz veren güzel oyuncu Hande Erçel hayranlarından kısa sürede birçok yorum ve beğeni alarak gündeme bomba gibi düştü. Hande Erçel'in hayranları ise bu paylaşımı Kerem Bursin'in kıskandığını iddia etti. Güneşin Kızları dizisi ile büyük çıkış yakalayan Hande Erçel kısa sürede Türkiye dışında başka ülkelerde de birçok kişinin kalbini kazandı