Kenan Işık'tan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Aktör Selçuk Yöntem Resmi Olarak Açıkladı!

Kenan Işık'tan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Aktör Selçuk Yöntem Resmi Olarak Açıkladı!

Bir zamanların sunucusu ve başarılı oyuncusu Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Arkadaşı Selçuk Yöntem'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Haliyle bu durum çok sorgulandı. Pek çok kişinin yanıtını beklediği gelişmeler artık sonuçlanıyor. Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin önemli açıklamalar...

Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem, yine kendi gibi sunuculuk ve oyunculukla adından söz ettiren Kenan Işık'ın sağlık durumuna değindi. Geçirdiği kaza sonrasında uzun süredir komada olan ismin beyin ölümü gerçekleşti mi merak ediliyor. Bitkisel hayatta olup olmadığı da soruluyordu. Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmayı sunması ile bilinmekteydi. Daha sonra kendisinin yerine Selçuk Yöntem ve Kenan İmirzalıoğlu geçti. Onun üslubuna yakın bir şekilde sunmaları da dikkatleri üzerine çekmişti.

Sağlık Durumu Nasıl?

Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri paylaşılıyor. Gelişmeler ışığında ünlü isim ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Yöntem, yaptığı açıklamada “Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken 'Bunu ondan başka kimse sunamaz' diye düşünüyordum. 'Kendim sunsam nasıl sunarım?' diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur" ifadelerine yer verdi.

Durumu Ciddiyetini Koruyor

Öte yandan Kenan Işık'ın durumu ciddiyetini korumakta. Kendisinden olumlu haber gelmesi durumunda son dakika gelişmesi olarak paylaşacağız.