Kal Filmindeki Ateşli Sahneler Yok Artık Dedirtti! Sevgilisi Deliye Döndü!

Kal Filmindeki Ateşli Sahneler Yok Artık Dedirtti! Sevgilisi Deliye Döndü!

Kal filminde oynayan Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, dikkatleri üzerine çekti. İkili arasındaki sevişme sahnesini izleyenler ne diyeceğini bilemedi. Thor'un Dilan Çiçek Deniz ile ilişkisinin bitmesine yol açan bu durum şaşırtmayı sürdürüyor.

Kal filmini izleyenler şok üstüne şok yaşıyor. Son zamanlarda biten ilişkisi ile gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimden gelen hamle ile birlikte Burak Deniz ile oynadığı film bir anda gündem oldu. Filmde ikilinin cesur sahneleri paylaşıldı ve bunu izleyenler ne diyeceğini bilemedi.

Sosyal Medya Bu Sahneyi Konuştu

Sosyal medya, Kal filmindeki ateşli sevişmeyi konuştu ve dikkatleri bu noktaya çekti. Filmde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz arasındaki temas ile yakınlaşmaya çok fazla vurgu yapılıyor. Dolayısıyla Dilan Çiçek'in eski sevgilisi Thor'un bu yüzden kendisini kıskandığı ortaya çıktı. İlişkileri de kıskançlık krizi nedeniyle bitti ve bu nedenle dikkat çekti.

Kal Filmine Kimler Oynuyor?

Kal filminde hali hazırda Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz, Ceyda Düvenci, Şükran Ovalı ve Dolunay Soysert oynamakta. Başarılı oyuncularla donatılmış olan filmde bizleri başka nelerin beklediğini paylaşmaya devam edeceğiz. Filmle ilgili bilgiler verilmeye devam edilecek.