Kadir Doğulu Kimdir? Kaç Yaşında? Kariyer Planları Neler? İşte Kadir Doğulu Hakkında Bilinmeyenler..

Kadir Doğulu Kimdir? Kaç Yaşında? Kariyer Planları Neler? İşte Kadir Doğulu Hakkında Bilinmeyenler..

Kadir Doğulu Kimdir? Kaç yaşında? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Oyunculuk sektörüne nasıl atıldı? Oyuncu olmak hayali miydi? Meleğini severek mi yapıyor? En son hangi dizi ya da filmde oynadı? Kadir Doğulu’nun kariyer yolculuğu…

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkında merak edilen her şey haberin devamında…

19 Nisan 1982 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Kadir Doğulu, sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Kadir Doğulu, 71 kiloda ve 1.79 boyundadır. Burcu koç, göz rengi kahverengi, saç rengi de koyu kahverengidir.

Evcil hayvanları çok sevdiğini söyleyen Kadir Doğulu'nun köpeği, kedisi ve kuşu var. 2016 yılında aynı sektörde yer aldığı Neslihan Atagül ile evlendi.

Orta halli bir ailenin erkek çocuğu olan Kadir Doğulu, ailesine ekonomik olarak yardımda bulunmak için bir süre hayallerine dur demek zorunda kalmış. Çocuk yaşta çalışmaya başlayan Doğulu, erken yaşta bir şeylerin sorumluluğunu aldığını ve erken olgunlaştığını söylüyor.

Kalabalık ailede büyümenin insan ilişkilerini üst seviyeye çıkardığını söyleyen Kadir Doğulu, hayata karşı güçlü yetiştiğini, mutlu bir ailede büyüdüğünü, sevgi ile büyüdüğünü, kardeşlerine karşı koruyucu bir tavrının olduğunu dile getirdi.

Sözlerine devam eden yetenekli oyumcu Kadir Doğulu, koruyucu tavrının insanlara karşı olmadığını, asıl önemli olan şeyin kişinin kendisinden korumak olduğunu, bunun için çok uğraştığını, çünkü insanın tek düşmanının kendisi olduğunu ifade etti.

Doğulu, kişinin kendisi ile ilgili her şey çözüme ulaştırdığı zaman hiçbir şeye ihtiyacı kalmadığına inandığını, bundan dolayı kardeşlerini hep destek olduğunu aksetti.

İçindeki oyunculuk sevgisi nasıl ortaya çıktı? İşte Kadir Doğulu anlatıyor...

İçindeki oyunculuk sevgisi nasıl ortaya çıktı? İşte Kadir Doğulu anlatıyor… Çalışmayı çok sevdiğimi söyleyen Kadir Doğulu, küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başladığını anlattı.

Çocukluk döneminde sinemaya gitmenin büyük bir şey olduğunu o dönemlerde Ali Poyrazoğlu ve Levent Kırca'nın Anadolu'ya geldiğini, onları izlerken oyunculuğa hayran kaldığını, fakat şartların kendini başka mesleği yönlendiğini dile getirdi.

9 yaşında ailesine katkı sağlamak için çalışmaya başladığını söyleyen yetenekli oyuncu Kadir Doğulu, daha sonra İstanbul'da Okan Üniversitesi gastronomi bölümünü okuduğunu anlattı.

Sözlerini sürdüren Kadir Doğulu, bir arkadaşın yönlendirilmesi ile de oyunculuğa başladığını, çocukken televizyonun evlerine çok geç girdiğini söyledi. Oyunculuk ile geç başladığını, aslında çocuk yaşta içinde bir yerlerde oyunculuk sevgisinin olduğunu fakat o dönemin şartlarının buna müsaade etmediğini dile getirdi.