Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül Hakkında Şoke Edici Açıklamalarda Bulundu

Kadir Doğulu Eşi Neslihan Atagül Hakkında Şoke Edici Açıklamalarda Bulundu

Uzun süre önce evlenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül parmakla gösterilen çiftler arasında yer alıyor. Birbirlerini severek evlenen ikili, yakın zamanda magazin gündeminde olay oldu. Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül hakkında açıklamalar yaptı.

Fatih Harbiye dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evlenme kararı aldı. Uzun süre önce evlenen ikili, parmakla gösterilen çiftler arasında yer alıyor. Ayrıca Kadir Doğulu yakın zamanda Aşkın Tarifi adlı dizi ile neredeyse her gün gündeme geliyor.

Magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Ayrıca yetenekli oyuncu Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ile projeleri değerlendirmeye aldıklarını söyledi. Bunun dışında devir daim çalıştıklarını belirtti.

Kadir Doğulu çalışma sistemlerini açıkladı

Kadir Doğulu çalışma sistemlerini açıkladı. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül ile devir daim çalıştıklarını söyledi. Bunun dışında eşi ile birlikte bu planlamayı yaptıklarını çünkü ancak görüşmenin bu zaman mümkün olacağını aktardı.

Açıklamalarını sürdüren Kadir Doğulu, iki oyuncunun görüşmesinin zor olduğunu çünkü günün büyük bir kısmının sette geçtiğini dile getirdi. Bundan dolayı eşi Neslihan Atagül çalışırken kendisinin evde oturduğunu belirten Doğulu, şimdi çalışma sırasının kendinde olduğunu ifade etti.

Neslihan Atagül ile evde bir sistem kurduklarını söylüyor

Neslihan Atagül ile evde bir sistem kurduklarını söylüyor. Yetenekli oyuncu Kadir Doğulu eşi ile çalışma sistemi kurduklarını ve bu sistemi gideceği yere kadar devam ettireceklerini dile getirdi. Özel hayatı dışında iş hayatı hakkında açıklama yapan Doğulu, mesleğini çok sevdiğini ve Aşkın Tarifi adlı dizide hayat verdiği karakterden de çok keyif aldığını aktardı.