İsmail Demirci Kendisine Gelen Teklifleri Değerlendirdi! Oyuncu Bir Proje İle El Sıkıştı!

İsmail Demirci Kendisine Gelen Teklifleri Değerlendirdi! Oyuncu Bir Proje İle El Sıkıştı!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi reytinglerin güçlü olmasından ziyade anlaşmaya varılamamasından ötürü final yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu olan İsmail Demirci yeni projesini açıkladı. İşte detaylar...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncusu olan İsmail Demirci’den uzun süre sonra ilk defa ses çıktı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final yapmasının ardından alınan bilgiler neticesinde oyunculara teklifler gelmeye başladı. Bunun üzerine dizi severler İsmail Demirci’nin hangi projede yer alacağını şimdiden merak ediyor.

Kuzey Yıldızı dizisindeki rol arkadaşı Aslıhan Güner, yeni projesi ile gündeme geldi. Bunun ardından İsmail Demirci’nin hangi projeyi kabul ettiği sorgulandı. Bunun üzerine ünlü oyuncu yeni projesini sonunda açıkladı.

İsmail Demirci yeni projesini sevenleri ile paylaştı

İsmail Demirci yeni projesini sevenleri ile paylaştı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde 36 yaşındaki oyuncu Yalancı ve Mumları isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bundan hemen önce Med Yapım bir süre önce İsmail Demirci’ye dizi teklifi götürmüş fakat bir şeyler netleşmeden açıklama yapmamayı tercih etmiş. Alınan bilgiler neticesinde İsmail Demirci, kendisine gelen dizi teklifini sonunda kabul etti.

İsmail Demirci yakın zamanda tekrardan ekranlara gelecek!

İsmail Demirci yakın zamanda tekrardan ekranlara gelecek! Mistresses adlı yabancı bir diziden uyarlama yapılan Yalancı ve Mumları isimli dizinin oyuncu kadrosunda İsmail Demirci de yer alıyor. Ayrıca yetenekli oyuncu dışında dizinin oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Ceren Moray, Şafak Pakdemir ve Burcu Gölgedar gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Bunun dışında dört kadının hikayesini konu alan dizinin henüz hangi kanalda ekranlara geleceği henüz netlik kazanmadı. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını konu alan Yalancı ve Mumları dizisi 12018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.

Ayrıca dizi ekibinin başrol için Elçin Sangu ile görüştüğü biliniyor. Dört kadının ihanet, entrika ve aşk hikayesini anlatacak olan dizinin şimdiden merakla beklediği ortaya çıktı.