İlayda Alişan Aldı Başını Gidiyor! Durdurabilene Aşk Olsun!

İlayda Alişan Aldı Başını Gidiyor! Durdurabilene Aşk Olsun!

1996 yılında İstanbul'da doğan İlayda Alişan, 25 yaşında kısa sürede televizyon ekranlarına çıkmayı başardı. Yetenekli oyuncu 2011 yılında kariyerinde önemli bir projeye de imza attı.

Bunun dışında İlayda Alişan, son dönemde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Bir Çocuk Sevdim dizisi ile setlere çocuk oyuncu olarak başlayan İlayda Alişan, ergenlik dönemini de dizi setlerinde geçirdi. Bunun dışında Bana Sevmeyi Anlat, Benim Adım Gülperi ve Rüya gibi yapımlarda da rol aldı. Yetenekli oyuncu İlayda Alişan son 3 yılda büyük bir çıkış yakaladı. Alınan bilgiler neticesinde Çukur dizisinde Aşkın karakterine hayat veren yetenekli oyuncu en başarılı döneminde yaşadı. Şampiyon, Hakan Muhafız, Masumiyet ve Terapist gibi dizilerde tecrübesini arttırdı.

İlayda Alişan, kariyer planları hakkında konuştu

İlayda Alişan en son Kırmızı Oda dizide konuk oyuncu olarak katılarak yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Yetenekli oyuncu İlayda Alişan arkadaşları ile birlikte düzenlediği eğlencede kameralar tarafından görüntülendi. Bunun ardından İlayda Alişan, sinema ve dizi çekimlerinin devam ettiğini dile getirdi. Ayrıca yapılan araştırmalara göre yetenekli oyuncu Masumiyet dizisindeki partneri Serkay Tütüncü ile aşk yaşadı. Ayrılığı doğrulayan yetenekli oyuncu özel hayatı hakkında konuşmak istemediğini dile getirdi. Bunun dışında Kırmızı Oda dizisinde çalıştığını söyledi.