İbrahim Tatlıses'ten Üzücü Haber Az Önce Geldi! İBO O bayanı Taciz mi Etti..

İbrahim Tatlıses'ten Üzücü Haber Az Önce Geldi! İBO O bayanı Taciz mi Etti..

İbrahim Tatlıses'in Leyla Adalı'yı taciz iddialarından sonra bu sefer de Serpil Benay açıklama yaptı. Kendisinin de yıllar önce istismara maruz kaldığını belirtti. Peki İbrahim Tatlıses taciz iddiaları karşısında neler söyledi? Serpil Benay, kariyerinin bitmesindeki nedeni de Tatlıses olarak gösterdi.

İbrahim Tatlıses hakkındaki taciz iddiaları her geçen gün gündeme gelmeye devam ediyor. Leyla Adalı'nın ifadesinden sonra bu sefer de Uçankuş TV'ye katılan Serpil Benay damgasını vurdu. 25-30 yıl kadar önce yaşadığı taciz skandalı ile ilgili konuşan ünlü isim, kariyerinin bitirildiğini de iddia etti. Tacize uğrayıp uğramadığıyla ilgili bir soruyu yanıtladı ve istismara maruz kaldığını belirtti. İbrahim Tatlıses konuyla ilgili bir savunma veya karşı görüşte bulunacak mı merak ediliyor.

Tacize Uğradığını Söyledi

Serpil Benay, bir zamanlar televizyonlarda boy gösteren ünlü bir isimdi. Ancak yıllar önce kariyerine ekran karşısında devam etmediği biliniyor. İfade ettiğine göre İbrahim Tatlıses'in taciz etmesi sonrasında erkek arkadaşının tepki göstermesiyle de olaylar iyice büyüdü. Sonuç itibariyle kendi kariyerinin sonu kazındı. Eğer bu iddialar doğru ise yer yerinden sallanabilir.

Tacize Uğrayanlar Susuyor!

Serpil Benay'a göre, Tatlıses'in taciz ettiği kişiler sessiz kalmayı tercih ediyor. Bu nedenle de gündeme çok fazla gelinmiyor. Ancak söz konusu kişiler konuşmaya başlarsa, Serpil Benay'ın ifade ettiğine göre yıllar boyu sürecek bir program dahi yapılabilir. İbrahim Tatlıses, taciz skandal gelişmeleri karşısında kariyer bitirme ve daha pek çok suçlama ile karşı karşıya kaldı.