İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan'a Hadise'den Darbe Geldi! Dilan Çıtak Adeta Yıkıldı!

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan'a Hadise'den Darbe Geldi! Dilan Çıtak Adeta Yıkıldı!

İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan'a Hadise'den Darbe Geldi! Dilan Çıtak Adeta Yıkıldı!

Sesiyle beğeni toplayan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, şubat ayında çıkaracağı şarkıyla ilgili heyecan yaşarken aldığı haberle şoke oldu. Hadise'nin şarkıyı son anda 20 bin TL ek ücret ödeyerek satın alması üzerine Çıtak isyan etti.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından isyan etti. Yılbaşı gecesi babasının programına konuk olan ve danslarıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde bir şarkı hazırladığını duyurmuştu.

Oldukça heyecanlanan İbrahim Tatlıses'in kızı son anda şarkıyı kaybetti. Çok sevdiği eserini Hadise'ye 20 bin TL'ye kaptıran Dilan Çıtak bu duruma dayanamadı

İbrahim Tatlıses'in kızı Çıtak, “Şubat ayında vizyona girmesi için hazırladığımız eser 20 bin TL farkla Hadise'ye son anda teslim edildi. Gelemeyen bir aracı yüzünden. Her şarkıcıya ayrı bir fiyatla gönderildiğini maalesef bilmiyorduk. En azından bir kaya gibi ses çıkaracak. Son sesi dinleyeceğiz” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Ve İbrahim Tatlıses Düet Yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tatlıses'le türkü söyledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle yaptığı buluşmada ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile türkü söyledi. Bir halk şarkısı söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da gençlerle bir araya geldi. Haliliye Belediyesi'nin İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nde düzenlediği mitinge ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses de katıldı. Burada gençlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Tatlıses ile birlikte "Urfalıyam Ezelden" türküsünü söyledi.