İbrahim Tatlıses'in Eski Eşinin Kostüm Paylaşımı İbo'yu Kızdırdı!

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşinin Kostüm Paylaşımı İbo'yu Kızdırdı!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan gelen açıklama ise dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri neler beklemekte? Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada çeşitli sorular yanıt buldu. Öyle ki kızı Elif Ada ile birlikte oldukça farklı gözüktü.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, dikkatleri üzerine çeken bir paylaşımda bulundu. Cadılar Bayramı nedeniyle eğlenceli bir kostüm ile takipçilerinin karşısına çıktı. Öte yandan merak edilen detaylar ve dahası ortaya çıkacak. Gelinen noktada bizleri neler bekliyor? Güncel bilgileri sizlere iletiyor olacağız. Son zamanlarda İbrahim Tatlıses ile ilgili ifade edilenler tek tek ortaya çıkmaktaydı. İkilinin neden boşandığı gibi sorular gündemde iken Ayşegül Yıldız çok daha farklı bir paylaşımla takipçilerinin karşısına çıkmayı tercih etti.

ibrahim.jpg

Kızıyla Cadılar Bayramı'na Katıldı!

Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada ile birlikte Cadılar Bayramı'na katıldı. Paylaştıkları fotoğraf ile dikkatleri üzerine çektiler. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt buluyor. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü isim, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmakta.

Paylaşımı Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Öte yandan Ayşegül Yıldız'ın paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Gelinen noktada bizleri başka nelerin bekleyeceği de yanıt buluyor. Ayşegül Yıldız'ı yakından takip ediyorsanız detayları aktaracağız.