İbrahim Selim ve Eda Ece'nin Yeni Programı Başlıyor! Programın Konusu Nedir?

İbrahim Selim ve Eda Ece'nin Yeni Programı Başlıyor! Programın Konusu Nedir?

İbrahim Selim ve Eda Ece'nin sunacağı programdaki son bilgiler paylaşıldı. Programın ismi, ne zaman yayınlanacağı ve dahası haberimizde yerini aldı. Kapımdaki Dedektif programının konusu nedir? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

İbrahim Selim ve Eda Ece'nin yeni programıyla ilgili bilgi verildi. Ünlü oyuncu Eda Ece, artık programcılığa da yavaş yavaş geçiş yapıyor. Ünlü isimlerin evinin gezileceği ve sohbetlerin edileceği bu program, dikkatleri üzerine çekecek. İlk bölümden itibaren öyle bir ismin evi gezilecek ki duyunca şok olacaksınız. İbrahim Selim ile birlikte harika uyum yakalayan Eda Ece, evleri tek tek gezecek.

Program Hangi Gün Yayınlanacak?

Kapımdaki Dedektif isimli programın her hafta Cumartesi günü saat 11.15'ten itibaren yayınlanacağı belirtildi. Programa ilgi gösterilecek mi merak ediliyor. Öte yandan merak edilenler de tek tek ortaya çıkacak. Kapımdaki Dedektif programı ünlü akınına uğrayacağa benziyor.

Cemal Can Canseven İlk Konuk

Cemal Can Canseven, programın ilk konuğu olarak karşımıza çıkacak. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekecek. Dolayısıyla hakkında neler biliyoruz öğreneceğiz. Evini Kapımdaki Dedektif programına açacak.