Hülya Avşar'ın Yeni Şarkına Çektiği Klip Ortalığı Ayağa Kaldırdı! Hülya Avşar Resmen Çırılçıplak Kaldı!

Hülya Avşar'ın Yeni Şarkına Çektiği Klip Ortalığı Ayağa Kaldırdı! Hülya Avşar Resmen Çırılçıplak Kaldı!

Televizyona en son Masumiyet dizisi ile ekranlara çıkan Hülya Avşar, yeni şarkısı anlatma için kamera karşısında soyundu. Klıbinde çırılçıplak videoları olan Avşar aynı zamanda eski kocası Çilingiroğlu'nın ikiz kardeşi gibi olan Murat Altan'ı ise buldu. Hülya Avşar'ın çıplak halleri de sosyal medyada çok tepkileri üstüne çekti.

Hülya Avşar yeni klıbi “Anlatma” ile göz önlerinde. Sözü Şebnem Sungur’a , müziği Sezgi Erciyas’a ait olan bu parçanın ayarlamasını ise Mustafa Ceceli yaptı. “Anlatma” klıbinin yönetmenliğini klıbinde olduğu gibi yine Hülya Avşar yaptı.

Cesurca çekilen sahnelerin yer aldığı parçada Avşar kızına, spor yaparken karşılaştığı ve hiçbir oyunculuk tecrübesi olmadığı halde klıbinde oynaması için teklif yapan bir yazılım firmasında çalışan Murat Altan devam etti. Altan'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu'nun süt kardeşi gibi olması da gözleri üstüne çekti.

ÇIRILÇIPLAK KAMERALARIN KARŞISINDA DURDU

Sporunu kaçırmayan ve haftanın belli başlı günlerinde yürüyüş yapan 59 yaşında olan Hülya Avşar, yeni parçasının klıbinde başında çırılçıplak kamera karşısına geçti. İzleyiciler ikiye ayrıldı ve bir taraf Avşar'ın sesini şarkısını çok güzel krşılarken bir kısım da klipteki çıplak anları eleştirdi. Avşar'ın sesini beğenmeyen bazı dinleyiciler "Sesi güzel olmayınca çareyi soyunmakta bulmuş" yorumunu yaptı.