Hercai Dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin’den Şok Açıklama; Evleniyor!

Hercai Dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin’den Şok Açıklama; Evleniyor!

Nisan ayında final yapan Hercai dizisi ile ün kazanan isimlerden birisi Ebru Şahin oldu. Ebru Şahin aldığı karar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Hercai dizisi ile adını duyuran Ebru Şahin, Türkiye dışında birçok ülkede hayran kitlesine sahip olmayı başardı.

Hercai dizisi ile adını duyuran Ebru Şahin’den evlilik kararı geldi. Bu kararın ardından magazin gündemine bomba gibi düşen Ebru Şahin'in bu yaz evleneceğim iddia ediliyor. Nisan ayında final kararı ile gündeme gelen Hercai dizisi ile adını duyuran Ebru Şahin basketbolcu sevgilisi ile evlenme kararı aldı.

Yetenekli oyuncu Ebru Şahin hayatının en önemli kararlarından birini alarak gündeme bomba gibi düştü. Üç sezon boyunca Hercai dizisinde Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin’den gelen bomba evlilik kararı herkesi şaşkına çevirdi.

Ebru Şahin Evlenme Kararı Aldı

Hercai dizisi sayesinde büyük bir hayran kitlesi elde eden Ebru Şahin hayranları, bu karar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kariyerinde Hercai dizisi ile birlikte büyük bir patlama yaşayan Ebru Şahin yurt dışından da birçok kişinin desteğini aldı.

Özel hayatında da mutlu bir beraberliği ile gündeme gelen Ebru Şahin, Cedi Osman ve uzun süredir aşk yaşıyor. Profesyonel bir basketbolcu olan Cedi Osman, Ebru Şahin ile paylaştığı aşk dolu fotoğraflarla gündeme geliyor.

Cedi Osman’dan Romantik Paylaşım

Uzun süredir bir birliktelik yaşayan ikili sosyal medyadan da sık sık fotoğraf paylaşmayı ihmal etmiyor. Hercai dizisinin final yapmasının ardından Cedi Osman ve Ebru Şahin ikilisi Maldivlere giderek tatil yaptı.

Tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Şahin ve Cedi Osman hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin'in doğum günümü de Maldivler ‘de kutlayarak romantik bir paylaşımla gündeme geldi.

hercai-dizisi.jpg

Cedi Osman'ın Ebru Şahin'in doğum gününde yaptığı paylaşım sonrası ikilinin evlilik kararı aldığı ortaya çıktı. Çiftin 25 Haziran tarihinde nişanlanması bekliyor. Hatta evliliğin ise 2022 yılının Eylül ayında gerçekleşeceği ortaya atıldı. Hayranları Ebru Şahin'in kısa sürede yeni dizi haberi ile gündeme gelmesini beklerken evlilik kararı ile çok şaşırdı.