Hazar Ergüçlü Hem Diziden Yana Şansı Gülmedi Hem de Aşktan Yana!

Hazar Ergüçlü Hem Diziden Yana Şansı Gülmedi Hem de Aşktan Yana!

Show TV ekranlarında çarşamba akşamı yayınlanan Hayat Bugün dizisinde ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü rol aldı. Dizi beklenen reytingleri alamayınca erken final geldi!

Dizi finalinin hemen ardından güzel oyuncu, yaklaşık 5 yıldır aşık olduğu yönetmen Onur Ünlü'den ayrıldığı haberiyle gündeme geldi. Ailesiyle vakit geçiren oyuncu, bu anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Hazar Ergüçlü'nün Paylaşımı Olay Yarattı

Hazar Ergüçlü, paylaşımına "Mama" yazdı. Annesi ve oyuncunun sıcak görüntüleri Ergüçlü'nün takipçilerinin yüreklerini ısıttı. Öte yandan Hazar Ergüçlü ile annesi arasındaki benzerlik de dikkatlerden kaçmadı Ayrılık haberleriyle ilgili yorum yapmayan Hazar Ergüçlü'ye, davet edildiğinde sevgilisinin basının şeffaf giyinmesine karşı olup olmadığı sorulduğunda, "Aksine Onur beni böyle şeffaf giyinmem için teşvik ediyor. Bazen tereddüt ediyorum, acaba acaba çok açıklayıcı" ve bazen "Hayır, bence onu giymelisin" diyerek beni cesaretlendiriyor.

Hazar Ergüçlü Ve Onur Güçlü Ayrıldı!

Oyuncu Hazar Ergüçlü (30) ile yönetmen Onur Ünlü (49) 5 yıldır aşk yaşıyordu. Aradaki yaş farkına rağmen örnek bir ilişkileri vardı. Sürekli birbirlerini övdüler. Ancak herkesin evlenmelerini beklediği çiftten kötü bir haber geldi.Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün 2018 yılından beri birlikte olduğu haberi magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı. Ergüçlü ve Ünlü'nün büyük aşkı bitti.