Hasan Can Kaya Açıkhava Sahnesinde Unutulmaz Anlar Yaşadı! Kaya Sahnede Açıklamalar Yaptı

Hasan Can Kaya Açıkhava Sahnesinde Unutulmaz Anlar Yaşadı! Kaya Sahnede Açıklamalar Yaptı

İki gün boyunca konuşanlar All- Star ile Harbiye Açıkhava sahnesinde Hasan Can Kaya gün geçtikçe çoğalıyoruz mottosu ve konuşanlar Talk Show'u ve mizahı ile unutulmaz anlar yaşattı. Hasan Can Kaya, gösteri sonrası açıklama yapmayı ihmal etmedi. Detaylar..

Günler öncesinden biletleri tükenen ve gösterilerde bugüne kadarki en çok konuşanların yer aldığı Harbiye Açık Hava sahnesi konuşanlar All star'a gelen hayranlarına unutamayacağı anılar bıraktı.

Hasan Can Kaya ilk etapta basın mensuplarının sorularını yanıtladı!

Hasan Can Kaya ilk etapta basın mensuplarının sorularını yanıtladı! Gösteriden önce basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Hasan Can Kaya "9 ay içerisinde 3 Harbiye gösterisi yaptım. İlki stand-up party'di. Şimdi konuşanlar All- Star ile 2 gösteri bu bizim için çok büyük mutluluk. Senelerce bunun için çok çalıştık ve bunun ödülü çok güzel oldu" dedi. Açıklamalarını sürdüren Hasan Can Kaya, Harbiye Açıkhava sahnesine çıkmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaya, Harbiye Açıkhava sahnesi hakkında açıklama yaptı

Kaya, Harbiye Açıkhava sahnesi hakkında açıklama yaptı. Harbiye Açıkhava sahnesinde çıkmak her sanatçı için önemli olduğunu dile getirdi. Sizin düşünceleriniz nelerdir sorusuna Hasan Can Kaya, "Harbiye Açıkhava sahnesinde çıkmak zor değil ama harbi dolduracak kadar kişi toplamak zor. Biz çok uzun süredir çalışıyoruz biz de hazırız. Zaten Harbiye Açık Hava Sahnesi nerede bu kadar büyüyen bir marka bunu hak ediyordu" açıklamalarında bulundu.

Acun Ilıcalı, Açıkhava sahnesine konuk olarak katıldı

Acun Ilıcalı, Açıkhava sahnesine konuk olarak katıldı. Gösteriyi izleyenler arasında Acun Ilıcalı, Ebru Cündübeyoğlu, Hakan Yılmaz, Cedi Osman, Eylül Öztürk,Ebru Şahin ve Sertaç Şanlı da vardı. Uzun süre sonra sahneye çıkan Hasan Can Kaya, eğlenceli sahnelere de ön ayak oldu. All- Star ile Harbiye Açıkhava sahnesinde açıklama yapan Hasan Can Kaya, açık hava sahnesinin günden güne büyüdüğünü de dile getirdi.