Hande Erçel'den Yeni Dizi Bombası! Hangi Dizide Oynayacak?

Hande Erçel'den Yeni Dizi Bombası! Hangi Dizide Oynayacak?

Hande Erçel'den gelen açıklama dikkat çekti. Ünlü oyuncu, öyle şeyler söyledi ki yeni bir dizinin müjdesini verir gibiydi. Oyuncudan gelen açıklama sonrasında hayranları çok sevindi. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde yer aldı.

Hande Erçel, muhabirler ile konuştuğu esnada önemli bir açıklama yaptı. Ünlü isim, bir süredir dizilerde rol almıyor. Kendisini reklam filmlerinde görüyoruz. Oyuncudan gelen haberle birlikte diziye ilişkin ipucu da verildi. Peki hangi dizide oynayacak? Bir projede yer alıp almayacağı kesinleşti mi?

Hangi Dizide Oynayacak?

Hande Erçel, yaptığı açıklamada “Şu an konuştuğumuz bir kaç proje var, en yakın zamanda netleşecek, inşallah güzel şeyler olacak”  ifadesine yer verdi. Henüz projenin adını bilmiyor. Netleştiği vakit kendisinin açıklama yapması bekleniyor. Güncel gelişmeleri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Eski Dizileri Ses Getirmişti

Hande Erçel'in eskiden oynadığı dizilerde büyük bir üne kavuştuğu görülüyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile olan performansı alkış toplamıştı. Şimdi ise farklı projeler ile hayranlarının karşısına çıkacağı biliniyor. Yakın zaman sonra bigli verilecektir.