Hande Erçel ve Kerem Bürsin Evlenme Kararı Aldı! Kerem Bursin ve Hande Erçel'den Bomba Açıklama Geldi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Evlenme Kararı Aldı! Kerem Bursin ve Hande Erçel'den Bomba Açıklama Geldi!

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bursin neredeyse her gün gündeme geliyor. Hande Erçel özel hayatı dışında giydiği kıyafetler ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yetenekli oyuncu sosyal medyada neredeyse her gün gündem olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bursin uzun süre önce sevgili olduklarını açıkladı. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde New York'a giderek boy boy fotoğraf paylaşımı yaptı. Ayrıca yetenekli oyuncunun sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmasını dışında paylaştığı fotoğraflar da dikkat çekiyor.

Hande Erçel, yine gündem oldu

Sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip olan Hande Erçel yaptığı son paylaşım ile de hayranlarının beğenisini kazandı. Kerem Bursin ile fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Hande Erçel'in bu paylaşımı da gözlerden kaçmadı. Kerem Bursin sevgilisi ile fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yakında evleneceği iddia edildi. Bu iddiaların ardından gözler Hande Erçel ve Kerem Bursin'in yapacağı açıklamaya çevrildi.

Hande Erçel, soluğu New York'ta aldı

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel ekranlara biraz ara vereceğini açıklamıştı. Bunun ardından yetenekli oyuncu New York'a gitti. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel'in yeni bir proje için New York'a gittiği söyleniyor. Ayrıca bunun dışında Hande Erçel, Bengü Soral ile fotoğraf paylaşarak bu iddiaları doğruladı. Yetenekli oyuncunun hangi projede yer alacağı ise merakla bekleniyor.

Erçel, Kerem Bursin ile evlilik hazırlığına mı girdi?

Kerem Bursin'in yaptı paylaşımın altına yorum yapan Hande Erçel, sevgilisi ile de fotoğraf paylaştı. Bunun ardından ikilinin ne zaman evleneceği ise merak söz konusu oldu. Hande Erçel ve Kerem Bursin hayranları ikilinin bir an önce evlenmesi gerektiğini söyledi. Ortaya atılan iddialar Hande Erçel ve Kerem Bursin'in evlilik hazırlığında olduğunu söylüyor. Fakat yetenekli oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Kerem Bursin bu iddiaların ardından sessiz kalmayı tercih etti.